Субота, 20.04.24, 16:46 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Студгромада

На економічному ще й «Битву курсів» провели

22 жовтня економічний факультет відзначив одразу дві події: конкурс краси

Володимир Смоланка

Зі вступною промовою виступив ректор УжНУ Володимир Смоланка. Володимир Іванович привітав економістів з їхнім святом, побажав перемоги найбільш вродливій, талановитій та харизматичній, подякував організаторам за добре виконану роботу та наголосив на тому, що студентські роки – найкращі в житті, тож хай вони запам'ятаються присутнім і цим чудовим вечором. Гість також нагородив почесними грамотами-подяками викладачів та студентів факультету.

Володимир Чубірко

Далі слово взяв Володимир Чубірко, голова Закарпатської обласної ради: «На цьому святі я почуваю себе, як удома, адже сам закінчував економічний факультет. Упевнений, що серед тих студентів, які здобувають в УжНУ фах економіста, багато тих, хто в майбутньому обійматиме важливі посади та буде відігравати важливу роль у житті держави».

Іван Мешко

Завітав на свято й мер Ужгорода Віктор Погорелов, який побажав молоді знайти свій шлях у житті та не знати труднощів. Виступив й Іван Мешко, перший декан економічного факультету: «В УжНУ я пропрацював 58 років, тож не дивно, що більшість моїх спогадів пов'язані з університетом. Моїми студентами були чимало викладачів та громадських діячів, зокрема, перший міністр економіки незалежної України. Цей факультет пройшов достойний шлях до свого становлення, і я радий, що сприяв цьому в міру своїх можливостей».

Нинішній декан факультету Віталій Сержанов теж привітав присутніх, побажав перемоги конкурсанткам, гідних виступів курсам-конкурентам та чудового настрою присутнім.

Віталій Сержанов

Відтак перед гостями на сцені з'явилися дев'ять чарівних учасниць конкурсу краси: Марина Юртин, Крістіна Калич, Юліанна Яцола, Яна Бойко, Євгенія Мотрунич, Ольга Бенца, Еріка Надь, Марина Зозуля та Катерина Олаг.

Перший вихід мав назву «Містика», ставши візитною частиною їхнього представлення. Другого разу дівчата вийшли на сцену в одязі від магазину «Перлина», одного зі спонсорів вечора, після чого перейшли до інтелектуальної частини – «Інтуїція»: вгадували у відсотковому відношенні кількість студентів, що захистили курсові роботи з першого разу, мають водійські права, отримують стипендію, мешкають в гуртожитку, самостійно заробляють на життя, користуються губною помадою, мають біляве волосся тощо. Із завданнями впоралися майже всі: все-таки жіноча інтуїція – то серйозно!  Фінальним став вечірній вихід, після чого дівчата чекали оголошення результатів.

Конкурсантки

На сцені відбулося чимало й іншого цікавого: з танцювальними номерами виступили шоу-балет «Сказка», студія спортивного хореографічного танцю «Вікторія» та студія сучасного танцю «Бліц». Соло співали Вікторія Німець, голова журі, та Беата Романчак, гостя вечора. Завітала й КВН-команда – мукачівська «БезУмная молодежь».

Запеклою була боротьба між курсами. На першому етапі вони демонстрували відеовізитки, у яких представили своє життя на економічному факультеті.

Бліц
На другому показували свої таланти, з чим теж легко впоралися.

1-й курс представив Олександр Мастеляк, який виконав соло-партію на електрогітарі, з піснею виступила другокурсниця Вікторія Пінзель, а третій курс скористався допомогою друзів, запросивши  КВН-команду «Радужний єнот», до складу якої входить і їх колега – Олександр Козубенко.

Нагороджують Марину Юртин

Вечір підійшов до свого завершення, тож всі, хто змагалися, дізналися про результати своїх старань. У «Битві курсів» однозначними переможцями було визнано студентів 2-го курсу.

Дівчата-конкурсантки вибороли такі титули: «Міс дружність» – Крістіна Калич, «Міс грація» – Євгенія Мотрунич, «Міс ніжність» – Яна Бойко, «Міс інтуїція» – Марина Зозуля, «Міс посмішка» – Юліанна Яцола, «Міс шарм» – Еріка Надь, «Міс конгеніальність» – Катерина Олаг, «Міс старанність» – Марина Юртин, «Міс чарівність» – Ольга Бенца, «Міс фото» – Юліана Яцола, «Міс глядацьких симпатій» – Марина Зозуля.

Звання віце-міс здобула Яна Бойко, а титул Міс економічного факультету дістався Марині Юртин. Вітаємо учасниць конкурсу та студентів, які захищали честь своїх курсів, з перемогою!

Антоніна Чундак

для Медіацентру УжНУ




Студгромада | 25.10.15 | Додав Г_Кришiнець | 1790 | 0.0/0
Теги: танцювальні номери, конкурс краси, титули, боротьба, Битва курсів, таланти, Економічний факультет, Міс, переможниці

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]