П`ятниця, 29.03.24, 02:37 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Традиції

Історичний факультет титулував шістьох своїх красунь-першокурсниць
КВНівці істфаку

Історичний факультет уміє започатковувати й шанувати традиції. До таких поступово додаються й щорічні зустрічі в нічному клубі «Фантом» для відзначення Дня Геродота чи, як-от днями, – Дня першокурсника. А яке ж свято без обрання найвродливішої дівчини, котра гідна титулу Міс факультету?.. Утім про все за порядком.

Дійство почалося з перегляду відеоролика, який привідкрив завісу підготовки до конкурсу красунь-першокурсниць та КВНівців факультету. Відтак на сцену вийшли улюблені ведучі істфаку – Василина Манівчук та Василь Карпов, які запропонували розпочати вечір справді по-студентськи – виконати Gaudeamus. Відтак представили тих, хто вирішуватиме долю цьогорічних конкурсанток, і тих, хто сприяв в організації свята.

Василина Манівчук та Василь Карпов

Далі – найочікуваніше: поява на сцені шістьох дівчат, що змагатимуться за корону істфаку. Перший їх вихід був у стилі military, наступний – спортивний, на завершення ж дівчата з’явилися в ніжних вечірніх образах. Хореографом-постановником конкурсу стала Ілона Палфі – керівниця студії фітнесу і танцю «Сказка».

Не обійшовся вечір, звичайно, без виступу декана підрозділу Володимира Фенича. Він привітав своїх студентів і наголосив, що історичний факультет завжди був, є і буде багатогранним. Звернувшись до першокурсників, запевнив, що факультет їх радо прийняв до своєї сім’ї і що вони можуть почуватися тут як удома. Головна ж настанова пана Володимира – завжди залишатися людяними.

Відтак грамотами були відзначені активні студенти, викладацький колектив. На завершення свого виступу Володимир Іванович порадував істориків аж трьома вихідними, котрі, правда, включали й суботу та неділю ☺.

 
Журі конкурсу

Вечір вечором, а перевірити присутність студентів на ньому все-таки треба. А хто ж зробить це краще за викладача? Традиційно цю роль відвели доценту кафедри історії Стародавнього світу і середніх віків Ігорю Прохненку. За результатами такої неформальної переклички перемогу здобули, як і на парах, викладачі. ☺ Ведучі вирішили ускладнити завдання й провести ще одну, «фантомівську», перекличку – за кафедрами.

Поки майбутні міс готувалися до своїх виходів, на сцену для привітання запросили трьох викладачів – Тетяну Попович, Романа Офіцинського та Олега Сліпецького. Тут вони могли на повну проявити свою оригінальність, адже вітати факультет потрібно було, використовуючи такі слова, як, наприклад, «колабораціонізм» або ж «пересєчка»...

Під час святкування

А на конкурсанток, окрім дефіле, чекав ще й інтелектуальний конкурс. Для «розминки» ведучі поставили дівчатам по два питання, одне з яких було профільним й безпосередньо стосувалося історії. Відтак красуні повинні були закінчити афоризми, котрі підготував для них Ярослав Алешкевич – доцент кафедри Стародавнього світу і середніх віків.

Першокурсники за такий короткий термін вже встигли освоїтися на факультеті й навіть створили свою команду КВН «Свідки Геродота», яка виступила з жартівливими номерами.

Селфі з деканом

Також серед істориків розіграли абонемент до спортивного залу «Maximus», сертифікати на цікавий «Varosh Quest» та в тайм-кав’ярню «New York». Аби дістати цінні призи, на сцену запросили студентів-«старожилів» факультету – Олександра Варшаву, Мирослава Ігнатолю та «вічного студента» дядю Вітю, котрого на історичному знає кожен. Щоб здобути перемогу, потрібно було виконати низку завдань, серед яких: сфотографуватися з викладачем, у якого є iPhone, забрати у викладача найцінніше, що в нього є при собі, поцілувати найгарнішу дівчину, що вчиться на істфаку. А зал оплесками обирав, хто ж вийде переможцем у цьому квесті.

Піксельне шоу

Найочікуванішим після виходів міс став виступ уже знайомої всім факультетської команди КВН «Культурний шар», котра, окрім звичних жартів, підготувала кумедні відеоролики та не забула про свою постійну рубрику «Новини істфаку».

Завітала на вечір до історичного підрозділу й чарівна Беата Чабіна з вражаючим піксельним шоу.

Нагородження Аліни Семйон

Інтригою заходу, зрозуміло, став розподіл титулів міс між шістьма конкурсантками. Так, «Міс глядацьких симпатій» стала Андріана Гичка, «Міс фото» – Яна Коцан, «Міс Кліо» як відзнаку за інтелектуальний конкурс здобула Наталія Човрі, а звання «Міс посмішка» відійшло Оксані Терембець.

Цьогорічною віце-міс історики обрали Вікторію Буксар, а переможницею конкурсу і «Міс історичного факультету – 2016» стала Аліна Семйон.

Медіацентр щиро вітає кожну з дівчат і бажає їм дальших успіхів і самореалізації!

Катерина Хижняк

Фото Віталія Завадяка та Олександра Балеги

Відео Віталія Завадяка




Традиції | 14.11.16 | Додав Г_Кришiнець | 1520 | 4.8/5
Теги: студенти, титул, істфак, Викладачі, святкування, Міс, розваги

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики