Головна » Усі публікації » Університетська кухня |
Щойно поскладали ЗНО свіжоспечені випускники й випускниці шкіл, на часі – скуштувати абітурієнтського хліба. Попереду – відповідальний етап вибору того, де їм професійно «випікатися» далі, ще й так, щоб не глевкими фахівцями вдатися. Тим, хто має смак до Слова і хоче його відчувати ще тонше, делікатніше, стати справжнім гурманом, господиня філфаківської кухні – декан факультету Галина Шумицька – вирішила розказати і показати, що і як уміють готувати на цьому ґаздівстві... Крім рецепту страви, яку приготувала Галина Шумицька (він у самому кінці програми), пропонуємо вам також швидкий доступ до, на наш погляд, «найсмачнішого» з того, чим поділилася в розмові декан філологічного факультету. Тож у цьому «меню»:
Василь Третяк, камера Роберта Паппа |
|
|
|
Теги: |
Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter! |
0 | |
Ми у Facebook
Рубрики розділу
Інші матеріали рубрики