Середа, 13.11.19, 18:17 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Теорія і практика

Cтуденти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» влаштували дегустаційну екскурсію гастрономічними родзинками краю

Днями в Ужгороді відбулася презентація-дегустація продуктів і напоїв, виготовлених на Закарпатті із нашої ж сировини.

«На честь свята «Молоде вино», яке проводиться в Ужгороді вже увосьме поспіль, Інститут туризму Карпатського регіону разом із Асоціацією виноградарів та виноробів Закарпаття влаштував кілька святкових акцій в Ужгороді, фаєр-шоу від «ДрагонФлай» на вулиці Корзо, де було відкорковано першу бочку цьогорічного вина, дегустацію «Божоле Нуво» від Жоржа Дюбофа, а також святкову акцію «Народжене в Закарпатті» – куштування різних гастрономічних родзинок нашого краю.

Представили сири з міні-сироварень Закарпаття, мінеральні води різних виробників, спеції, зокрема перець, що росте в Закарпатті, різновиди карпатської солі (Солотвино, Шандрово), місцеві різновиди горіхів (ліскові, грецькі, мигдаль), насіння (гарбузове, соняшникове, льонове, кминове), фрукти (яблука, сливи, груші, ківі, хурма).

Також окремо відбулася дегустація екзотичних спецій, цитрусових – куштували передусім студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» УжНУ, які підготували якісну дегустаційну екскурсію по кожній презентації.

Заплановано й розробити й науково-популярний опис цієї акції з дальшою популяризацією в гастрономічних закладах Закарпаття», – прокоментував подію туризмознавець, професор Федір Шандор.

За матеріалами інтернет-видання «Varosh»

Фото Олександра Смутка




Теорія і практика | 23.11.15 | Додав Lucky | 759 | 0.0/0

Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [4]Незабаром [16]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [84]Зблизька [88]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273]Презентації [167]
Екскурсії [113]Дозвілля [210]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [40]Спорт [238]
Традиції [206]Зустрічі [210]
Вітаємо! [235]Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230]Студентська практика [66]
Студмістечко [8]Конкурси [117]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [9]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]

Матеріали близьких рубрик