Головна » Усі публікації » Вітаємо! |
Почали з того, що висадили 70 саджанців сакури вздовж алеї, яка веде від 4-го й 5-го гуртожитків до головного корпусу УжНУ. Після того студенти разом із викладачами взялися готувати традиційну на Закарпатті страву – боґрач. Коли м'ясо, картопля, перець, морква та інші інгредієнти потрапили до казанків – прибудинкова територія гуртожитку № 4 наповнилася запашним ароматом головного наїдку дня. Після завершення кулінарних «чарів» до дегустації приступило досвідчене в цій справі журі, котре й визначило переможців. Так, за результатами конкурсу найсмачніший боґрач приготували студенти факультету туризму та МК, які були нагороджені символічним призом – казанком. Також журі відзначило кулінарні здібності студентів біологічного, географічного та хімічного факультетів. Після смакування смачною стравою всіх охочих запросили до стадіону «Авангард», де було організовано концертну програму, якою завершилося святкування 70-річчя УжНУ. Для гостей виступали талановиті студентки біологічного факультету, а також різні танцювальні колективи. Закінчився вечір виступом гурту «Рокаш». _x_PS1 У суботу, 24 жовтня, студенти відзначали День народження найбільшого вишу краю – Ужгородського національного університету._x_PS2 /live/2015/10/110bograch/5.jpg_x_PS3 _x_PS4 _x_PS5 _x_PS6 _x_PS7 _x_PS8 _x_PS9 _x_PS10 Василь Третяк_x_PS11 _x_PS12 _x_PS13 _x_PS14 _x_PS15 _x_PS16 _x_PS17 _x_PS18 _x_PS19 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Теги: |
![]() |
Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter! |
![]() | |
| |
Ми у Facebook
Рубрики розділу
Інші матеріали рубрики