П`ятниця, 29.03.24, 02:34 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Дозвілля

Свою долю на «Закарпатських позералках» шукали і студенти УжНУ
Гостем заходу став гурт «ТристаВісім»

Напередодні Дня Святого Валентина, 13 лютого, в Закарпатській обласній науковій універсальній бібліотеці імені Федора Потушняка відбулася молодіжна акція «Закарпатські позералки».

Учасники швидкісного побачення Євген та Віктор

Головна мета заходу – допомогти знайти коханих/друзів за допомогою швидкісних побачень у бібліотеці. Це вже друга така акція для молоді – першою були «Рок-вечорниці». Обидві організовані в рамках проекту «Майбутнє варто планувати» у партнерстві з Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив». Організатори стверджують, що на цьому не будуть зупинятися.

Попередньо зареєструвавшись, у «позералках» захотіли взяти участь 8 дівчат та 8 хлопців. За умовами конкурсу, молодь мала по 5 хвилин, аби поспілкуватися з кожним із учасників. Хлопці по колу підходили знайомитися до всіх дівчат. Після того, як усі між собою перезнайомились і поспілкувалися, кожен мав вирішити, які б стосунки і з ким хотів надалі підтримувати – романтичні, партнерські чи дружні. Свої висновки учасники записували у спеціальні бланки.

Швидкісне побачення тривало 5 хвилин

Студентка філологічного факультету Вікторія Гнетило прийшла на акцію за порадою друзів. Її зацікавив новий формат та можливість гарно і весело провести час. Дівчина шукає розумного, інтелігентного хлопця, тому вирішила спробувати швидкісні побачення у бібліотеці. Як і сподівалася, Вікторія знайшла багато нових друзів.

Шукати майбутню дружину прийшов на «Закарпатські позералки» випускник юридичного факультету Євгеній Сегеді. Хлопець також прийшов за порадою друга, проте обом не пощастило – другої половинки не знайшли, проте познайомилися з багатьма гарними дівчатами.

Зацікавлених багато

Жодної пари за результатами швидкісних побачень, на жаль, не склалося – більшість обрали дружбу. Однак, як нагадала модератор акції Євгенія Напуда, від дружби до кохання – один крок.

Крім безпосередніх учасників, на «Закарпатські позералки» завітало багато молоді – ніхто не сумував. У програмі були перегляди тематичного відео про планування сім’ї, вікторина з корисними подарунками для переможців – презервативами, добіркою книг про кохання та еротику, з-поміж яких була й невеличка брошурка «Камасутри». «Пятдесят відтінків» у книгозбірні також, до речі, є, але книга постійно на руках у читачів, тому бібліотекарі рекомендують записуватися в чергу.

Цікаво було послухати й лекцію про сексуальність, психологію стосунків між чоловіком і жінкою від випускниці Ужгородського університету, психолога Наталії Братасюк. Вона також запропонувала всім охочим пройти психологічний тест на виявлення проблем, які можуть виникати у закоханих і які формуються ще в дитинстві.

Лекція про сексуальність від Наталії Братасюк

Крім цікавої інформації, гості й учасники «Закарпатських позералок» мали змогу послухати поетичні вірші випускниці відділення журналістики УжНУ Марічки Черничко. Власними музичними композиціями радував глядачів також Роберт Тіводор. Справжній шквал овацій викликав виступ «Варош банди», місцевого гурту «ТристаВісім».

Не забули організатори й про тих, хто нас захищає. Волонтери з Руху підтримки закарпатських військових підготували валентинки, на яких гості могли написати привітання й побажання для закарпатських бійців на Сході. Також упродовж вечора кожен міг долучитися до благодійництва: зробити добровільний внесок у скриньку з грошима на потреби військовим із закарпатської 128-ї бригади.

Упродовж вечора всі мали змогу почерпнути багато цікавої й актуальної інформації, крім того – підкріпитися біля солодкого столу. А додому взяти брошурки та буклети про планування сім’ї.

Іванка Когутич




Дозвілля | 15.02.15 | Додав Шумицька | 997 | 3.0/2
Теги: «Закарпатські позералки», бібліотека

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]