Понеділок, 18.11.19, 04:33 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації

Cтудент УжНУ Василь Маргітай став третім у всеукраїнському рейтингу
Cтудент УжНУ Василь Маргітай став третім у всеукраїнському рейтингу
Вітаємо! | 19.03.14 | 798 | (0)
Про специфіку підприємства розповіли працівник відділу кадрів Діана Ганчин та начальник відділу планування та постачання Сергій Митропольський
Про специфіку підприємства розповіли працівник відділу кадрів Діана Ганчин та начальник відділу планування та постачання Сергій Митропольський
Представники УжНУ взяли участь у роботі СВС Парламенту
Представники УжНУ взяли участь у роботі СВС Парламенту
Організаторами наукового форуму стали директор Інституту політичної регіоналістики, професор Маріан Токар та студенти 4 курсу Станіслав Данко і Роман Кополовець
Організаторами наукового форуму стали директор Інституту політичної регіоналістики, професор Маріан Токар та студенти 4 курсу Станіслав Данко і Роман Кополовець

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Рубрики розділу

Афіша [4]Незабаром [16]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [84]Зблизька [88]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273]Презентації [167]
Екскурсії [113]Дозвілля [210]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [40]Спорт [238]
Традиції [206]Зустрічі [210]
Вітаємо! [235]Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230]Студентська практика [66]
Студмістечко [8]Конкурси [117]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [9]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]