Понеділок, 06.12.21, 02:04 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » У ногу з часом

В УжНУ готуватимуть фахівців «Реклами та зв’язків із громадськістю» і «Готельно-ресторанної справи»

Так, наступного року оголошується прийом на навчання для здобуття ступеня бакалавра за напрямами підготовки «6.030302 – Реклама і зв’язки з громадськістю» та «6.140101 – Готельно-ресторанна справа». Потрібні предмети в сертифікаті УЦОЯО для вступу на «Рекламу і зв’язки з громадськістю» – українська мова та література (базовий рівень), іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська), історія України.

Необхідні предмети в сертифікаті УЦОЯО для вступу на «Готельно-ресторанну справу» – географія, українська мова та література (базовий рівень), історія України.

Також Петро Горват розповів про те, що вступники на навчання для здобуття ступеня бакалавра за напрямом підготовки «Здоров’я людини» обов’язково повинні подавати медичну довідку із Закарпатського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру (довідка потрібна для допуску на проходження творчого конкурсу фізичної підготовленості).

Докладна інформація – в оновлених матеріалах розділу «Правила прийому» на офіційному сайті.

_x_PS1 У 2015-му році в УжНУ набиратимуть студентів на нові напрями підготовки – «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Готельно-ресторанна справа». Про зміни до правил прийому в УжНУ під час Вченої ради 23 грудня доповідав відповідальний секретар приймальної комісії Петро Горват._x_PS2 _x_PS3 _x_PS4 /live/2014/12/54pidrych/gorvat_vchena_rpp.jpg_x_PS5 _x_PS6 _x_PS7 220_x_PS8 _x_PS9 _x_PS10 Наталія Каралкіна_x_PS11 _x_PS12 _x_PS13 _x_PS14 _x_PS15 _x_PS16 _x_PS17 _x_PS18 _x_PS19



У ногу з часом | 24.12.14 | Додав Шумицька | 991 | 5.0/1
Теги: реклама, зв’язки з громадськістю, «Готельно-ресторанна справа», Петро Горват, піар

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики