П`ятниця, 26.04.24, 12:26 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Актуально

В УжНУ розширено перелік наукових спеціальностей в аспірантурі та докторантурі

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, в Ужгородському національному університеті розширено перелік наукових спеціальностей в аспірантурі та докторантурі.

Зокрема, в нашому виші відтепер можна вступити в аспірантуру на спеціальності «Гастроентерологія», «Загальна практика – сімейна медицина» та «Соціальна медицина».

У докторантурі ж можна здобути науковий ступінь зі спеціальностей «Розвиток продуктових сил і регіональна економіка», «Внутрішні хвороби», «Гастроентерологія», а також «Загальна практика – сімейна медицина».

Вл. інф.




Актуально | 04.10.15 | Додав Путрашик | 820 | 0.0/0
Теги: аспірантура, перелік спеціальностей, докторантура

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]