П`ятниця, 06.12.19, 04:38 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Дозвілля

Наші туризмознавці знову мандрують
Вказівник
5-6 жовтня група майбутніх туризмознавців під керівництвом доцента кафедри туризму Василя Кочана пройшла стежками маркованого туристичного маршруту №15 у межах Ужанського національного парку.

Маршрут включає такі пункти: залізничний вокзал "Великий Березний" → меморіальна дошка першого президента Чехословаччини Т. Масарика → г. Явірник (1431м) → притулок «Під явірником».

Хребет Явірник є популярним у пішохідних маршрутах вихідного дня. Студенти потрапили на гірський хребет Горган, пройшли південно-західними схилами з розчленованими ущелиноподібними долинами з домінуванням ялице-ялинкових лісів. Такі навчально-пізнавальні маршрути – це хороший практичний досвід, який запам’ятається їм на все життя.

 
 

За інформацією доцента кафедри туризму Василя Кочана




Дозвілля | 07.10.13 | Додав Lucky | 856 | 0.0/0
Теги: факультет туризму, Василь Кочан

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [4]Незабаром [16]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [84]Зблизька [88]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273]Презентації [167]
Екскурсії [113]Дозвілля [210]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [40]Спорт [238]
Традиції [206]Зустрічі [210]
Вітаємо! [235]Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230]Студентська практика [66]
Студмістечко [8]Конкурси [117]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [9]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]