П`ятниця, 29.03.24, 15:58 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Традиції

Титули Міс та Містер факультету здоров’я людини знайшли своїх володарів
Учасники конкурсу

29 листопада у великому залі ректорату УжНУ факультет здоров’я людини відзначив День першокурсника та обрав обличчя факультету – Міс та Містера ФЗЛ. За це звання змагалося вісім красунь і стільки ж красенів із І та ІІ курсів. До речі, дехто брав участь у конкурсі й торік, а цього разу знову вирішив випробувати фортуну.

Олена Дуло вітає студентів

Позитиву вечору додавали запальні ведучі Іван Граб та Олеся Мельник. Після перегляду слайд-шоу фотографій учасників на сцені з’явилася декан Олена Дуло. Вона тепло привітала свою факультетську родину зі святом, відзначила, що першокурсники також уже є її частиною. «Сподіваюся, що в майбутньому ви будете дарувати людям найцінніше – здоров’я», – додала Олена Анатоліївна. Також побажала студентам життєвих успіхів і натхнення на нові звершення та, за університетською традицією, оголосила наступний день вихідним.

Факультет здоров’я людини – наймолодший, але вже має чимало досягнень, якими можна пишатися. Серед них – перше місце на конкурсі «Студосінь-2016», переможне відео з якого представили гостям «Міс і Містер ФЗЛ».

Конкурсанти
 

Перший вихід на сцену конкурсантів, виконаний за мотивами популярного фільму «Великий Гетсбі», був надзвичайно яскравим і феєричним. Відтак глядачі змогли більше дізнатися про учасників, переглянувши їх відеопредставлення.

У другому виході студенти постали перед залом в образі грецьких богів та богинь. А найромантичнішим виявився останній, вечірній вихід, що ніби переніс глядачів на вишуканий венеціанський бал.

Аналогом традиційному інтелектуальному конкурсу на заході стало змагання «Хто зверху?» між чоловічим та жіночим складом конкурсантів. Розділившись на дві команди по четверо, вони зіграли два тури. Переможцями вийшли обидві сторони, які продемонстрували швидкість і дотепність, складаючи відповіді на запитання ведучих.

Василь Білецький
«Street Workout Uzhgorod»
 
Пригощали коктейлями

На конкурс завітали і хлопці зі «Street Workout Uzhgorod» з новим акробатичним номером, спеціально розробленим для ФЗЛ. Вокальні здібності демонстрували третьокурсниці Катерина Лінтур (стоматологічний факультет) та Іванна Дурунда (підрозділ здоров’я людини). Вправність рук продемонстрував Василь Білецький, що вразив аудиторію своїм бармен-шоу, а приготовані прямо на сцені коктейлі презентував жіночій половині членів журі. Серед студентів ФЗЛ є й призери Чемпіонату України зі спортивних танців, котрі виступили на вечорі з хореографічним номером. А порцію гумору додала журналістська команда жартівниць «В Комі», що стала Чемпіоном Закарпатської ліги КВН минулого сезону.

Кожен конкурсант отримав нагороду
Діана Морека та Максим Дидяк

Перед розподілом титулів між міс та містерами, активні студенти, які долучилися до організації свята, отримали подяки. Далі розпочалося найцікавіше. Звання «Міс та Містер глядацьких симпатій» оплесками зал віддав Іванні Шабат та Владиславу Тихонюку. Мар’яна Глеба та Віктор Степчук здобули відзнаку за найкращі фото. Студенти могли висловити свої вподобання і через соцмережі, де конкурсанти Світлана Шуста та Олег Гарасим вибороли більшість голосів. Найелегантнішими учасниками вечора обрали Діану Леньо та Андрія Ніколаєва.

«Міс та Містер привабливість» на факультеті здоров’я людини – Марія Баняс та Максим Дияк. Титул «Міс та Містер чарівність» вибороли Діана Морека та Юрій Мігалі. Відзнакою за найкращу усмішку наділили Іванну Шабат та Ореста Сарахмана. Своєю артистичністю журі найбільше вразили Юлія Вишняк та Анатолій Огар, а інтелектом – Наталія Вейкай та Владислав Тихонюк.

Почесне звання «Друга віце-міс» та «Другий віце-містер» дісталися Марії Баняс та Оресту Сарахману. А от «Перша віце-міс» та «Перший віце-містер» – Діані Леньо та Віктору Степчуку. Найбільшу інтригу тримали при відкритті імен переможців цьогорічного конкурсу краси. Цікаво, що вже не перший рік щасливим для учасників є восьмий номер. Саме його володарі – Діана Морека та Максим Дидяк стали «Міс та Містер факультету здоров’я людини 2016». Новоспеченій міс корона дісталася від минулорічної переможниці – Ніколетти Кобець, а наступного року чекатиме на нову вродливицю підрозділу.

Катерина Хижняк

Фото Роберта Паппа та авторки




Традиції | 30.11.16 | Додав Г_Кришiнець | 1060 | 4.3/6
Теги: студенти, Міс, Факультет здоров'я людини, День першокурсника

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики