Середа, 18.12.24, 17:25 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Університетська кухня

Поліглот, що більшу частину життя провів на узбережжі океану й ніколи не куштував м’яса, готував індійську страву з журналістами Медіацентру

Більшу частину життя він провів на узбережжі океану. Він ніколи не куштував м’яса, розмовляє вісьма мовами, постійно подорожує і робить просто неймовірні знімки! А ще – здобуває одну з найскладніших і найвідповідальніших професій...

Про кого йдеться? Дивіться в першому випуску нашого нового проекту «Смачно в УжНУ з Медіацентром»!

Ведучий – Василь Третяк

Камера – Роберт Папп




Університетська кухня | 14.12.16 | Додав VIP | 1235 | 5.0/7
Теги: «Смачно в УжНУ» з Медіацентром, кулінарна програма

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики