Неділя, 26.01.20, 22:02 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Незабаром

«Смачно в УжНУ» з Медіацентром:
нова кулінарна програма – вже наступного тижня

Кухня завжди була особливим куточком людської оселі. На кухні народжується пожива нашому тілу, але не хлібом єдиним... ☺ Котра ще хатня територія стає свідком стількох запеклих суперечок і примирень, задушевних розмов і відкритих таємниць, щирого каяття і несподіваних прозрінь?

Мабуть, тому ми вирішили запросити вас саме на кухню. Де смачні страви готуватимуть цікаві вам співрозмовники. Яких ви знаєте, але матимете змогу побачити дещо з іншого боку і в не зовсім звичній іпостасі☺.

Тож хто перший з університетської спільноти продемонструє свої кулінарні здібності, дивіться в першій програмі нового проекту на сайті Медіацентру вже наступного тижня. Не пропустіть – буде смачно ☺.




Незабаром | 09.12.16 | Додав VIP | 828 | 5.0/3
Теги: «Смачно в УжНУ» з Медіацентром, кулінарна програма

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [4]Незабаром [16]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [84]Зблизька [88]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273]Презентації [167]
Екскурсії [113]Дозвілля [210]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [40]Спорт [238]
Традиції [206]Зустрічі [210]
Вітаємо! [235]Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230]Студентська практика [66]
Студмістечко [8]Конкурси [117]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [9]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики