Неділя, 26.01.20, 22:15 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Наболіле

Самі собі шкодимо, або Як ужгородцям відпочивати у смітті

У спекотний літній день так хочеться відпочити: полежати на травичці, поплавати, посмажити шашлик. В Ужгороді не так багато місць, де можна ось так провести час.

Чи то місто не пристосоване для відпочивальників, чи то відпочивальники не пристосовані для міста. Найчастіше ужгородці проводять вільний час на березі Ужа. Та складається враження, що за кілька років це місце перетвориться на величезну купу з відходами, бо після відпочинку мало хто за собою прибирає. Тут можна знайти і порожні пляшки, й упаковки з-під продуктів, і залишки їжі, і навіть використані підгузники. Пропонуємо віртуально прогулятися цим берегом – сподіваємося, хоча б комусь стане соромно.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
responsive slider by WOWSlider.com v8.0

Василь Третяк




Наболіле | 17.07.15 | Додав Lucky | 624 | 0.0/0

Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [4]Незабаром [16]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [84]Зблизька [88]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273]Презентації [167]
Екскурсії [113]Дозвілля [210]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [40]Спорт [238]
Традиції [206]Зустрічі [210]
Вітаємо! [235]Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230]Студентська практика [66]
Студмістечко [8]Конкурси [117]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [9]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики