Вівторок, 16.04.24, 22:08 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Спорт

Наш викладач став 4-им на чемпіонаті світу з гирьового спорту!

Минулого тижня столиця Ірландії приймала чемпіонат світу з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь більше як 500 учасників із 37 країн. Україну представили 6 спортсменів з різних регіонів, в тому числі й викладач кафедри основ здоров’я УжНУ, майстер спорту, чемпіон України 2015 року Василь Потокій.

У ваговій категорії до 68 кг з результатом 133.5 балів Василь посів 4-е місце. Усього 7 балів спортсмену не вистачило для завоювання бронзової медалі світової першості. Але в спорті перемагає сильніший. Тож побажаємо Василю успіхів і нових переможних виступів!

Вл. інф.




Спорт | 05.12.15 | Додав Шумицька | 916 | 5.0/1
Теги: гирьовий спорт, чемпіонат світу, Василь Потокі, УжНУ

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]