П`ятниця, 06.12.19, 12:17 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » З Приймальної комісії

Магістранти в УжНУ відтепер навчатимуться, як у Європі

Про зміни в правилах прийому на 2015 навчальний рік під час Вченої ради 28 квітня інформував відповідальний секретар приймальної комісії Петро Горват.

В УжНУ ліцензована магістратура з «комп’ютерних систем і мереж», тож приймальна комісія рекомендувала оголосити прийом на цю спеціальність.

«На всіх спеціальностях, де магістратура тривала рік, змінено термін на рік і 5 місяців, за винятком математичного і фізичного факультетів, де магістранти навчатимуться рік і 10 місяців, тобто майже 2 роки», – зауважив Петро Горват.

Також до переліку осіб, які мають право на переважне право зарахування, тобто перевагу при рівній кількості балів, додали учасників «Інтелектуальних боїв», які були проведені в УжНУ у квітні.

Наталія Каралкіна




З Приймальної комісії | 28.04.15 | Додав Путрашик | 683 | 0.0/0
Теги: магістратура

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [4]Незабаром [16]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [84]Зблизька [88]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273]Презентації [167]
Екскурсії [113]Дозвілля [210]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [40]Спорт [238]
Традиції [206]Зустрічі [210]
Вітаємо! [235]Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230]Студентська практика [66]
Студмістечко [8]Конкурси [117]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [9]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики