Четвер, 28.03.24, 17:04 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Конкурси

Краса врятує УжНУ, переконані найгарніші дівчата нашого вишу
Ніколетта Кобець

Ніколетта Кобець, факультет здоров’я людини

Свою професію Ніколетта обрала не просто так. Раніше вона займалася великим тенісом – протягом шести років досягла неабияких результатів. Скромно зізнається, що була чемпіонкою області (!) з цього виду спорту. У майбутньому, після закінчення університету, мріє створити власний реабілітаційний центр і допомагати тим, хто стане її пацієнтами. Попри такі серйозні наміри, дівчина дуже творча. Вона часто малює, але робить це здебільшого для себе – спорт для здоров’я тіла, а мистецтво – для розради душі. З цією ж метою часто подорожує, а ще дуже любить тварин.

Даніелла Касич

Даніелла Касич, історичний факультет

Екстравагантний майбутній історик у своїх суперницях бачить радше друзів, яких знайшла завдяки участі в конкурсі. Вважає, що кожна конкурсантка по-своєму цікава, має родзинки. Дівчина стверджує, що той, хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього, – саме тому й обрала майбутній фах. Натхнення шукає в коханій людині, а рухатися вперед їй допомагає така важлива риса, як цілеспрямованість.

Неля Бедек

Неля Бедек, біологічний факультет

Обрала цей напрям, оскільки біологія по-справжньому зацікавила дівчину ще під час шкільних уроків. На власну творчість (музику та поезію) майбутнього біолога надихає природа, особливо весняні квіти. Дівчина також захоплюється гендмейдом. Навчання в університеті та цікаві хобі встигає вміло поєднувати з волонтерством та участю в роботі громадських організацій. Завоювати серце дівчини можна відкритістю й комунікабельністю: «Якщо з людиною є про що поговорити, я вже її люблю».

Владислава Ящук

Владислава Ящук, юридичний факультет

Сором’язлива та щира Владислава схиляється до думки, що стати по-справжньому щасливою можна тільки тоді, коли тебе оточують найближчі люди, від котрих можна очікувати тільки безмежну доброту. Мотивації в житті їй додає власна цілеспрямованість, а підтримку – найрідніша людина, тобто мама. Студентка вирішила пов’язати своє життя з юриспруденцією, тому що головне в житті – знати свої права, аби в певний момент зуміти їх захистити. Найважливішою рисою в людині вважає відданість.

Тіна Варварук

Тіна Варварук, інженерно-технічний факультет

Представниця інженерно-технічного факультету – хороша донька для батьків, з друзями відкрита й чесна, в людях цінує бажання відкривати щось нове й незвідане. Вважає, що всі дівчата гідні перемоги, тож виокремлювати котрусь одну не можна: це було б нечесно. Дівчина, яка ніколи ні про що не шкодує, щиро захоплюється малюванням, а сенсом життя вважає пошук натхнення.

Ганна Григорка

Ганна Григорка, хімічний факультет

Хімія – наука серйозна, тож представниця цього підрозділу майже весь свій час присвячує їй. У вільні хвилини залюбки поринає в читання цікавих книг, переглядає чимало кінофільмів. Має золоті руки – вишиває, в’яже, а щоб відпочити від фізичної роботи, просто занурюється в думки. Сама про себе каже: «Не хочу і не вмію бути, як інші, намагаюся завжди вирізнятися. Люблю дискусії й суперечки. Найбільше моє захоплення – люди, взаємини між ними та їх психологія. Не уявляю свого життя без музики, прогулянок, душевних розмов, обіймів, чаю та чогось смачненького». В людях найбільше цінує індивідуальність, почуття гумору, твердість у переконаннях, щирість та оптимізм. Мріє знайти себе та створити міцну, щасливу сім'ю.

Анастасія Дацюк

Анастасія Дацюк, факультет міжнародних відносин

Дівчина поєднує зовсім протилежні риси – неймовірну ніжність та надзвичайну впевненість у собі. Підтвердженням першого є її любов до квітів. Анастасія – природжений флорист і займається цією справою на професійному рівні. Вона любить контрастні барви, незвичні комбінації, а зроблені нею букети успішно знаходять своїх прихильників. До слова, мала чимало замовлень, які виконала з великим задоволенням і добрими результатами.

Щодо іншої риси, то помітити її зовсім нескладно, поспілкувавшись із Настею. Її позиція: «Я завжди роблю в житті так, як хочу» говорить про надзвичайну впевненість у власних силах і можливостях. Самостійно обирала і власний фах. У майбутньому, закінчивши університет, прагне розвиватися в цій галузі, особливо – у сфері політології. Хоче також поліпшити економічне становище держави. Крім усього цього, вважає себе справжньою патріоткою, а тому здійснювати задумане буде з особливим запалом.

Вікторія Теличко

Вікторія Теличко, факультет іноземної філології

Чарівна брюнетка вважає, що всі конкурсантки красиві й кожна з них заслуговує на корону. Вирішила вступати на факультет іноземної філології, оскільки бажає знати багато мов, уже добре володіє англійською, та й просто обожнює її, завжди мріяла опанувати французьку. Поважає чесних і добрих людей, а життєвим принципом для неї слугує афоризм: «Все приходить у свій час для тих, хто вміє чекати».

Олександра Орос

Олександра Орос, факультет туризму та міжнародних комунікацій

Міс факультету туризму та МК Ужгородського національного університету – справжній митець. Вона завжди заклопотана якимись справами, має численні хобі. До прикладу, захоплюється малюванням. Тривалий час дівчина навчалася акторської майстерності у студії пантоміми Закарпатського обласного палацу дітей та юнацтва «Падіюн». Часто заглядає до книги, перевагу надає поезії. У виборі майбутнього фаху зупинилася на факультеті туризму, а в майбутньому хотіла б відкрити власну справу в цьому напрямку.

Катерина Кузьміна

Катерина Кузьміна, філологічний факультет

Студентка опановує фах рекламіста й піарника на філологічному факультеті й очікує від конкурсу нового досвіду: «Сподіваюся, що це буде гарний день, коли я, як і кожна учасниця, зможемо відчути себе справжніми принцесами, адже це так важливо для всіх представниць прекрасної статі». Впевнена в собі дівчина налаштована на перемогу. Кожен новий день для неї – це шанс змінити своє життя на краще. Поділилася Катя й роздумами про чоловічий ідеал. Так, у представниках сильної статі шукає чесність, справедливість і почуття власної гідності. Зізнається, що неабияке натхнення від найрідніших людей та їхня віра в неї допомагає ніколи не зупинятися на досягнутому.

Марина Юртин

Марина Юртин, економічний факультет

Представниця економічного факультету розповіла, що рішення взяти участь у конкурсі було спонтанним. Вважає, що такі заходи прикрашають і наповнюють емоціями студентське життя, а «Міс УжНУ ’ 2016» стане гарним спогадом, який зігріватиме ще довго. «Сподіваюся, що конкурс принесе море позитивних  вражень, але вже дозволю собі висловити вдячність організаторам події за друзів, яких устигла зустріти під час виснажливих репетицій». Творча дівчина, яка, крім захоплення співом і танцями, мріє пов’язати своє майбутнє з економічною діяльністю, найбільше цінує в людях доброту та вміння грамотно висловлювати  власну думку. «Потрібно вміти триматися до останнього – тоді втілиш свою мрію в реальність».

Тетяна Щербак

Тетяна Щербан, математичний факультет

Ім’я «Тетяна» з грецької означає «засновниця, володарка». Наша ж учасниця – весела, оптимістична і справді позитивна, непосидюча, розумна, хоч і з непростим характером. Також наполеглива, завжди ставить перед собою мету, визначає проміжок часу, за який має досягти її. У вільний час любить розважатися з друзями, котрих багато бути не може, адже, як вважає сама дівчина, справжніх знайти важко. Про свою життєву позицію каже так: «Я живу чесно, тож мені нема чого приховувати від людей. Завжди кажу правду, стараюся бути собою – такою, яка є, а не такою, якою хочуть бачити мене інші». Таня прагне бути здоровою як тілом, так духом. Тому веде активний спосіб життя, виконує фізичні вправи, а в минулому займалася гімнастикою та легкою атлетикою. Її мрія – бачити здоровими та щасливими своїх близьких, а щастя знаходить у подорожах, у взаємності людських стосунків. Її найбільше бажання – щоб на нашій землі нарешті запанував мир і злагода, і нічиєму батькові, брату чи сину не потрібно було покидати сім’ю, аби стати на захист держави у теперішній війні.

Навруп Каур

Навруп Каур, медичний факультет

Найекзотичнішою та найзагадковішою конкурсанткою є представниця медичного факультету. Дівчина обрала таку важку професію не просто так – має намір працювати на благо людства, хоче покласти край будь-якій дискримінації в суспільстві, розширити права жінок. Родом із далекої Індії, вона мріє й надалі подорожувати світом. Найперше хоче відвідати Сомалі й ті народи, котрі до певної міри страждають від дискримінації. Старанно вчиться, у вільний час читає професійну літературу, аби в майбутньому досягти своєї мети й піднести рівень життєвих стандартів людей. Також одним із захоплень учасниці є кулінарія. Вона полюбляє не лише готувати власноруч, а й куштувати всілякі делікатеси. Навіть тут, на Закарпатті, не тільки не забуває про традиційну кухню власної країни, а й відкриває місцеві страви. До прикладу, останнім її вразив угорський боґрач.

Даша Травіна

Даша Травіна, факультет міжнародної політики, менеджменту та бізнесу

Предcтавниця факультету МПМБ розповіла, що участь у конкурсі «Міс УжНУ» для неї – щось нове та захопливе. Обрала майбутній фах, вважаючи здобуття його цікавою пригодою, котра так чи інакше пов’язана з подорожами та новими знайомствами, які тепер є дуже потрібними в її житті. Підкорювати світ, відкриваючи його нові горизонти їй допомагає підтримка близьких людей. У вільний час Даша полюбляє займатися спортом. Творчою особистістю себе не вважає, але любить мріяти, як і всі.

Вероніка Лахас

Вероніка Лакас, географічний факультет

Міс геофаку вирішила взяти участь у конкурсі, тому що їй дуже подобається виступати перед публікою. З дитинства дівчина полюбила сцену, яка дарує їй багато задоволення, море вражень і незліченну кількість емоцій. Юна красуня зізнається, що від підготовки до конкурсу вже встигла дістати цікавий досвід і завести нові знайомства. Її мета – проявити себе та гідно представити свій факультет. Життєвим кредо слугує вислів: «У будь-яких ситуаціях завжди залишатися людиною».

Яна Лавкай

Яна Лавкай, факультет суспільних наук

Яна – прихильниця активного способу життя. Вільний час вона залюбки проводить із близькими, до кола яких належать її рідні та друзі. З ними дівчина зазвичай прогулюється, займається спортом, стає ініціатором цікавих і насичених мандрівок.

Після перемоги в конкурсі «Міс факультету суспільних наук» студентка дістала величезний стимул для дальшої роботи над собою. Зрозуміла також, що надзвичайно любить сцену, тому хвилювання за свій виступ має мінімум, а впевненості у власних силах – багато.

Діана Блажівська

Даніела Блажівська, стоматологічний факультет

Її найголовніше захоплення – танці. Цьому заняттю вона присвятила багато сил, старань і років. Тривалий час дівчина відвідувала ужгородський колектив «Танцювальна корпорація друзів». Окрім того, Даніела вільно володіє англійською мовою, адже мала для цього добру практику, коли рік училася в школі в Америці. Знання мови знадобилося і для іншої справи: дуже любить подорожі, тому побувала майже на всіх континентах і навіть не думає зупинятися у відкритті світу для самої себе.

За словами конкурсантки, підготовка до конкурсу проходить плідно, хоч і важко вписалася в щоденний насичений режим. Проте встигати мусить. На щастя, вистачає часу і на активний відпочинок, зокрема – відвідування спортзалу. Оце, між іншим, дуже допомогло подружитися з іншими учасницями конкурсу.

_x_PS1 Уже зовсім скоро студенти та викладачі нашого вишу познайомляться з тими, хто тільки-но ступив на нелегкий університетський шлях, проте зумів за такий короткий термін яскраво показати себе загалу. Їх краса, кмітливість і талант допомогли в здобутті титулу «Міс факультету». Тепер вони боротимуться за звання «Міс УжНУ ’2016». А щоб більше дізнатися про кожну з чарівних конкурсанток, пропонуємо вам прочитати наш матеріал._x_PS2 /live/2016/05/14mis2016/verkh.jpg_x_PS3 _x_PS4 _x_PS5 _x_PS6 _x_PS7 _x_PS8 _x_PS9 _x_PS10 З потенційними міс УжНУ-2016 розмовляли _x_PS11 Віра Лабич, Катерина Хижняк та Антоніна Чундак_x_PS12 _x_PS13 _x_PS14 _x_PS15 _x_PS16 _x_PS17 _x_PS18 _x_PS19

З потенційними міс УжНУ-2016 розмовляли

Віра Лабич, Катерина Хижняк та Антоніна Чундак




Конкурси | 09.05.16 | Додав Шумицька | 2079 | 5.0/3
Теги: Міс УжНУ-2016

Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики