Середа, 24.04.24, 23:53 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Вітаємо!

Хвилюючу мить вручення дипломів пережили й на факультеті міжнародної політики, менеджменту та бізнесу

9 липня велика зала Вченої ради УжНУ вітала у своїх стінах випускників факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки «Країнознавство», «Міжнародниий бізнес» та «Філологія. Прикладна лінгвістика».

Захід відкрив декан факультету Іван Вовканич, після чого традиційно пролунав Гімн України.

Володимир Фекета
Першим зі словами привітання виступив проректор із науково-педагогічної роботи Володимир Фекета. Згадавши про злиття УжНУ та ЗакДУ, професор наголосив на позитивних змінах, що відбулися внаслідок такого «переливання крові». Звертаючись до присутніх, пан Фекета зауважив: «Сьогоднішнє покоління випускників має всі шанси своїми професійними успіхами посилити й збільшити оператив нашого закладу». На завершення побажав студентам міцного здоров’я, професійної самореалізації, щасливого й мирного неба над головою.

Ярослав Шафар
На свято завітав і заступник Ужгородського міського голови Ярослав Шафар, який зазначив: «Ваша спеціальність зараз дуже потрібна. Намагайтеся реалізувати себе в ній, цікавтеся різноманітними європейськими ґрантами. Світ відкритий для вас! Тож бажаю, аби в майбутньому ви були в рядах топ-менеджерів». Зі свого досвіду пан Ярослав додав, що для успіху потрібен професійний, системний підхід до будь-якої справи, а також задоволення від того, чим займаєшся.

Після привітань розпочалося те, заради чого всі й зібралися у цій залі, – вручення дипломів. Для цього на сцену запросили декана факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу Івана Вовканича. Першими свої документи про здобуття ОКР «бакалавр» отримали відмінники напрямів підготовки «країнознавство» та «прикладна лінгвістика».

Спеціалісти з міжнародного бізнесу свої «посвідки дорослості» отримували з рук завідувача кафедри міжнародного бізнесу, логістики та менеджменту Івана Черленяка. «Бізнес – це те, що необхідно для країни», – зауважив професор. Його побажання було цікавим та оригінальним: «Щоб кредити були до вас поблажливі, податківці – не дуже прискіпливі, а компаньйони – надійні. Успішного вам бізнесу!».

Віталій Ерфан
Наступними за омріяними дипломами спеціаліста на сцену вийшли студенти кафедри прикладної лінгвістики. Це, до речі, перший в історії вишу випуск спеціалістів і бакалаврів з цієї спеціальності. «Обраний вами фах набуває все більшої актуальності, тому продовжуйте опанування іноземних мов, адже без цього бізнес не може існувати, та прагніть до вершини знань», – такими словами привітав своїх підопічних завкафедри прикладної лінгвістики Михайло Полюжин.

Родзинкою свята стала фотопрезентація про життя на факультеті, котру підготували випускники. Представлені світлини показали, що за 4 роки навчання студенти стали справжнім колективом: разом не лише граніт науки гризли, а й чудово відпочивали.

Найбільш численною групою бакалаврів виявились країнознавці. До них приєдналися й студенти кафедри міжнародного бізнесу, логістики та менеджменту. Заступник декана факультету Віталій Андрейко, який виконував роль ведучого заходу, розповів, що ці випускники свого часу були однією групою.

Катерина Крутько
Коли всі випускники отримали свої документи про здобуту освіту, присутнім запропонували до перегляду фільм «Такими ми будемо вас пам’ятати» про те, як змінювались і росли студенти – нинішні випускники.

Останнє напутнє слово від викладачів виголосив доцент Віталій Ерфан. Він був лаконічним: «Нехай любов у вас буде як принцип, порядок – як основа, прогрес – як мета, а ціль – як продовження вашого шляху. Успіху вам!».

Від імені випускників виступила Катерина Крутько. Дівчина зізналася, що їй дуже пощастило з колективом, за роки навчання назбиралося чимало позитивних моментів, котрі запам’ятаються на все життя. Також подякувала декану факультету пану Вовканичу за все зроблене ним для студентів.

Іван Іванович своєю чергою звернувся до всіх присутніх із прощальним словом, подякував батькам випускників, професорсько-викладацькому складу факультету, особливо підкреслив роль лаборантів і методистів кафедр, адже вони найбільше контактували зі студентами протягом їх навчання.

Опісля всі разом заспівали студентський гімн Gaudeamus. Завершилося свято спільним фото студентів та викладачів.

Катерина Хижняк,

студентка відділення журналістики




Вітаємо! | 10.07.15 | Додав Шумицька | 1261 | 5.0/2
Теги: Факультет міжнародної політики, менеджменту та бізнесу, Випускники

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики