П`ятниця, 29.03.24, 10:23 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Традиції

Випускники ФСНу вже теж дипломовані
Під час вручення

Днями святкову хвилю вручення дипломів підхопив і факультет суспільних наук. Цьогоріч 180 його вихованців денної та заочної форм навчання стають спеціалістами або ж бакалаврами у своїй галузі. Урочисте дійство з нагоди цього відбулося у великій залі Вченої ради УжНУ.

Розпочали традиційно – із Гімну України. Далі ж на широкий загал представили прем’єрний фільм про факультет, знятий, між іншим, свіжоспеченими бакалаврами журналістики.

Юрій Остапець

Хоча ФСН ще доволі молодий (створений 2006 року), та вже має чим і ким пишатися. Відеоролик презентував кожну з кафедр (політології і державного управління, соціології і соціальної роботи, психології та філософії), а також розповів про студентське дозвілля у підрозділі.

Першим привітати винуватців свята вийшов декан ФСНу Юрій Остапець: «З одного боку – це свято, а з іншого – межа, котра сьогодні змінює соціальний статус тих, хто прийшов сюди отримати свої дипломи. Ще вчора ви були студентами, а від сьогодні вже можете йти працювати, рухатися далі». Також побажав своїм вихованцям наполегливості і натхнення при виконанні професійних обов`язків, мудрих рішень та далекоглядності, високих професійних досягнень і звершень, впевненості у своїх силах. І наостанок застеріг, що «шлях до успіху не може бути легким, адже тоді це просто випадковість».

Насамперед отримати свої дипломи мали за честь спеціалісти напрямків «Політологія», «Практична психологія» та «Соціальна робота». Вручити їм такі довгоочікувані перепустки у доросле життя запросили проректора УжНУ з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля.

Ігор Король

Під враженнями від переглянутого ролика про ФСН він назвав факультет «однією з найкоштовніших перлин» УжНУ, адже «це не є монофакультет з одною спеціальністю, це різнобарвний підрозділ, який намагається охопити життя в усіх його чудових іпостасях». А випускників, котрі ледве стримували хвилювання, закликав не боятися майбутнього й не думати, що «тільки студентське життя є таким чудовим, прекрасним». «Я впевнений, що наступний етап життя, у який вступаєте, буде ще кращим. Хочу побажати, щоб доля вдало дмухала у ваші паруси й корабель траєкторію вашого життя долав успішно – від досягнення однієї мети до іншої», – додав Ігор Іванович.

Вручає дипломи Микола Вегеш

Знаменним цей день став і для четвертокурсників, котрі тепер уже мають ступінь бакалавра зі спеціальностей: «Політологія», «Психологія» та «Практична психологія», а також «Соціологія». Вручали їм дипломи декан Юрію Остапець, завідувач кафедри політології та державного управління Микола Вегеш та начальник служби у справах дітей Закарпатської ОДА Світлана Якімеліна, яка побажала випускникам самореалізації, знайти свою унікальну стежку та бути чесними перед собою й перед тими, з ким працюватимуть.

Виступає Світлана Якімеліна

Додати позитиву святу, а також дати можливість випускникам перевести подих між офіційними частинами заходу допомогли творчі номери, які не залишили байдужих у залі. Так, своєю грацією і пластичністю дивував колектив «Танцювальна корпорація друзів», мелодійність голосів продемонстрували студентки Вікторія Булеца (ІІ курс факультету МПМБ) та Катерина Лінтур (другокурсниця стоматологічного підрозділу). А от Андрій Файван неперевершеною грою на гітарі додав вечору драйву настільки, що у глядачів аж мурахи бігали по шкірі.

Невимовне хвилювання, слова подяки, урочистий та піднесений настрій – усе це вирувало в повітрі на святі у ФСНу. Таке насичене та яскраве прощання з рідною alma-mater точно запам'ятається випускникам і залишиться теплою сторінкою історії для їх рідного підрозділу.



Катерина Хижняк

Відео Василя Третяка, монтаж Віталія Завадяка




Традиції | 06.07.16 | Додав Шумицька | 1159 | 5.0/2
Теги: ФСНу, бакалавр, диплом, спеціаліст

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики