Субота, 27.04.24, 07:38 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Конкурси

Студентки УжНУ взяли участь у конкурсі «Міс Закарпаття-2015» та здобули там високі титули
«Міс Закарпаття-2015»

Днями в Ужгороді відбувся конкурс, де обирали найгарнішу дівчину краю. Мова йде про «Міс Закарпаття-2015». У змаганні за корону взяли участь 11 красунь з різних куточків області. Серед претенденток на титул Міс були і студентки УжНУ.

Підпис

Шоу проходило просто неба на території одного з готелів міста. Підтримати дівчат прийшло близько 300 глядачів. У перервах між чотирма виходами конкурсанток у різноманітному вбранні публіку розважали музиканти гурту «Триста8ісім», учасники шоу «Україна має талант» Петро Сказків і дует «Fly me», а завершила вечір Lama.

Першою красунею Закарпаття визнали Галину Ракущинець з Іршави. Наші студентки – Паула Бугар і Тетяна Хмара з медичного факультету та Маріанна Беля-Кемінь з географічного – здобули звання І, ІІ та ІІІ віце-міс відповідно. 

Підпис

Дівчата зізнаються: такі титули були для них несподіванками, а найціннішим, що вони здобули під час конкурсу, це досвід та нові друзі.

«Мені чудово знайоме відчуття невпевненості в собі, страх перед критикою навколишніх і повна зневіра у власних силах. Завжди сприймала слова інших дуже близько до серця, для мене це був важкий тягар. Рідні підштовхнули взяти участь у кастингу, який відбувся в моєму рідному місті. Вдячна журі, яке побачило в мені те, що, можливо, було непомітне іншим. 

Тиждень, котрий ми з дівчатами провели разом, став дуже яскравим і переповнений емоціями. Ми не відчували конкуренції, а разом крокували до спільної мрії. Всі настільки різні, але, знаєте, в нас було дещо спільне, те, що об'єднувало всіх, – надія. 

Тетяна Хмара

Було дуже важко, були сльози, стопи набрякали від важких тренувань, після котрих я відчувала сильний біль і зціплювала зуби, аби знову одягти високі підбори. Багато в чому нам допомогла Ілона (хореограф), яка була суворою, але водночас ми всі бачили, як вона полюбила нас за цей короткий тиждень.

Зустріч із Лікою Роман дала відповіді на питання, що дуже турбували мене на конкурсі. Ліка – це дівчина, в якій я побачила справжню гармонію між природною зовнішньою вродою і красою душі. 

На конкурсі ми всі дуже хвилювалися, я стримувала сльози через страх перед глядачами та журі, було відчуття, ніби зараз моє серце просто вистрибне з грудей! Найважче – це вихід в купальнику, якого я боялася найбільше, адже навіть відпочиваючи з друзями дуже соромлюся свого тіла. Переборовши страх, справді отримала насолоду від кожного виходу.

Маріанна Беля-Кемінь

При оголошенні фіналісток було відчуття, ніби моє серце завмерло… Ох, ці хвилини очікування! Почувши своє ім'я, трохи розгубилася, потім дуже важко стало стримувати емоції, але найбільшою радістю було те, що дівчата, які в мене вірили, підтримували і яких я так полюбила, були поруч та отримали головні титули. 

Тут відбулися кардинальні зміни, які допомагають мені пройти через труднощі і йти по життю з посмішкою. З’явилися віра і надія. Тиждень пролетів дуже швидко, це була просто крихітна мить, але вона назавжди залишиться в моєму серці», – каже ІІ віце-міс Тетяна Хмара.

Про свої враження від конкурсу розповіла нам і ІІІ віце-міс – студентка географічого факультету Маріанна Беля-Кемінь: «Саме на цьому конкурсі я відчула себе частинкою чогось масштабного та грандіозного. Підготовка тривала 5 днів, ми проживали разом з усіма конкурсантками під одним дахом, завжди були разом. Репетиції видалися дуже і дуже важкими: по 5-6 годин на підборах ми тренували виходи.

Традиційно ранок починався із ранкової пробіжки та зарядки на Театральній площі: заряджалися бадьорістю і гарним настроєм до самого вечора. Окрім репетицій, ми займались благодійністю разом з Міс Україна-2007 Лікою Роман. 

Завдяки конкурсу я вперше заграла на гітарі в прямому ефірі радіо Тиса-FM, вдячна за цю можливість й емоції, які важко передати словами.

У день конкурсу хвилювання брали верх, але коли я виходила на сцену, вони розвіювалися. Це надзвичайно приємні відчуття – представляти своє місто на конкурсі «Міс Закарпаття-2015» та бачити підтримку близьких і рідних. Я вдячна організаторам та учасницям за прекрасний період в моєму житті!». 

Редакція «Медіацентру» теж вітає наших красунь! Пам’ятайте, що ви у нас найкращі!

Василь Третяк




Конкурси | 21.09.15 | Додав Шумицька | 953 | 0.0/0
Теги: віце-міс, студентки УжНУ, «Міс Закарпаття-2015»

Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики