П`ятниця, 29.03.24, 17:45 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Дозвілля

Солодкий КВН: «Житомир» і «Кевін» схуднуть!
Члени журі
Кажуть, що сміх продовжує життя. Одразу виникає питання: КВНівці житимуть завжди? А любителі весело проводити час у компанії творців гумору? Коли буваєш на цікавих заходах, де багато знайомих приємних позитивних облич, хочеться якнайдовше там затриматися!

У цьому сенсі черговий раз порадував Літній Кубок КВН, проведений цьогоріч 16 липня. Ця подія — можливість отримати перепустку до фіналу Чемпіонату тим командам, які раніше з різних причин не змогли цього зробити. Це ще одна нагода довести своє вміння жартувати, здатність зацікавлювати публіку.

Отож за останнє місце у головній КВН-грі (відбудеться у вересні) змагалися «Сборная причуд Фрейда», «220 на всех» (Житомир) та «KEVIN». Учасники зіграли фристайл (представлення), розминку, капітанський та відеоконкурс.

Початок змагань
Першими дивували глядачів «Фрейди». Цікавою виявилася мініатюра про Анну Кареніну на ужгородському вокзалі. Також жартували на соціальну тематику, про стосунки людей тощо. Одразу помітно, що хлопці вчаться на помилках, зокрема тих, що стосуються вимови, наголошування слів. Бо ж не дуже хочеться слухати філологів, котрі сидять у залі і постійно вигукують правильні варіанти. J Тому КВНівці нерідко самі себе виправляють і тим самим ще більше веселять присутніх.

Команда «KEVIN», яка виступала другою, для урізноманітнення використовувала цікаві предмети: водяний пістолет, зображення нареченої. Обіграла міф про Прометея, котрий викрадає вогонь під пісню «Мама-ама кримінал».

Багато музичних супроводів демонстрували гості з Житомира — «220 на всех». Найбільше запам’яталася ситуація про фобію дівчат перед павуками. Свій виступ хлопці закінчили дотепною порадою: «Парни, никогда не встречайтесь с кучерявыми девушками, потому что они постоянно себе что-то накручивают».

Розминка
У «Розминці» командам задавали питання, а вони, у свою чергу, повинні були відповідати на них. Чи то часу було обмаль, чи муза не приходила, та учасники не надто тішили глядача. Проте покращувати настрій взялися ведучі вечора Валерій Митейко та Олександр Шевелюк. Подекуди їхні відповіді були найкращими, але поза конкурсом. Ще однією складовою «Розминки» було те, що на екрані проектора з’являлася картинка, яку слід було прокоментувати. Тут знову порадували хлопці в матросках (ведучі).

У конкурсі капітанів змагалися, як представили їх КВНівці, Мішіке («Сборная причуд Фрейда»), Толіке («220 на всех») та Юріке («KEVIN»). Він полягав у наступному: необхідно було сказати 5 фактів про людей, котрих нема в залі, тобто хто і чому відсутній. Також хлопці задавали один одному питання. Найбільше емоцій викликав капітан команди з Житомира: «Как уехать с Ужгорода, потому что до 20 числа билетов нет?!». Веселий мукачівець порадив поїхати на возі. А Марина Федчик, одна з членів журі, взагалі залишитися на Закарпатті.

Ведучі конкурсу
Завершенням гри був відеоконкурс, який публіка сприйняла бурхливими оплесками. Команди зняли три міні-фільми: «Фрейди» про людину, яку виховав соняшник; оскільки у «Кевінів» нема власної камери, їм допомагала «Тиса-1»; гості з півночі України привезли показ фільмів у житомирському кінотеатрі.
Поки визначали переможців, розсмішити гостей намагалася команда «БезУмная Молодежь» (Мукачево), що їм, власне, легко вдалося зробити. Адже заряджені позитивом хлопці з міста над Латорицею – улюбленці публіки, володарі Кубку Закарпатської Ліги КВН, фіналісти Чемпіонату ЗЛ та Асоціації КВН України.

Переможців Літнього Кубку КВН-2013 визначали не балами, а ласощами. У членів журі на кожен конкурс було по три цукерки: можна було віддати всі одній команді або ж розділити їх між кількома учасниками. Підбивав підсумки Голова ЗЛ КВН Сергій Денисенко.

Оголошення переможців
Отож третє почесне місце посіли «Кевіни» – 7 цукерок. На другому (35 цукерок) – команда «220 на всех», а першість здобули «Фрейди», випередивши гостей із Житомира на 1 цукерку. А 13 цукерок з’їли члени журі. Ну що ж, на здоров’я!

Отже, склад учасників Чемпіонату ЗЛ, який відбудеться у вересні, повністю сформовано! У ньому змагатимуться «Кіно» та «БУМ» з Мукачева, «Марина Степановна (авторська збірна), ВУЗВ» (гімназія) і «Сборная причуд Фрейда». Фінал обіцяє бути цікавим, тому до зустрічі восени!

Андріана Кофель,
студентка відділення журналістики УжНУ
Фото - Валя Артюхіна,
студентка ЗХІ



Дозвілля | 15.07.13 | Додав VIP | 1068 | 0.0/0

Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]