П`ятниця, 26.04.24, 13:42 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Вийшов друком науково-практичний коментар Кримінального кодексу України
21.09.16, 15:17

У київському видавництві «Центр навчальної літератури» побачив світ науково-практичний коментар Кримінального кодексу України.

Науково-практичний коментар Кримінального кодексу України / За заг. ред. Литвинова О.М. – К.: «Центр учбової літератури», 2016. – 528 с.

Співавторами науково-практичного коментаря виступили кандидати юридичних наук, доценти кафедри кримінально-правових дисциплін та міжнародного кримінального права УжНУ Ярослав Ступник та Микола Сийплокі.

У науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз положень Кримінального кодексу України з урахуванням останніх змін і доповнень на 5 вересня 2016 року.

Готуючи коментар, автори намагались зробити акцент саме на практичному аспекті застосування норм Кримінального кодексу України з урахуванням особливостей тієї сфери суспільних відносин, якої вони стосуються. Видання розраховано на суддів, працівників правоохоронних органів, юристів-практиків, студентів, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться питаннями правового регулювання в галузі кримінального законодавства в Україні.

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 1296 | Додав: VIP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу