П`ятниця, 19.04.24, 15:35 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Побачив світ посібник «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління»
19.06.17, 14:50

Нещодавно вийшов у світ практичний посібник «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління», автором якого є директор Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень доцент Іван Артьомов.

Створення освітніх матеріалів, що відповідають сучасним вимогам і викликам, є актуальною проблемою в умовах глобальних змін та євроінтеграційних процесів у вищій освіті. У посібнику висвітлено не тільки ґрунтовні теоретичні підходи до створення навчальної літератури, але й нормативні документи щодо сучасних вимог до оформлення друкованих матеріалів.

Також проаналізовано цілеспрямовану роботу Ужгородського університету у зазначеній сфері, результатом якої є формування наукової школи з розроблення підручників нового покоління. Автор спирається і на власний величезний практичний досвід підготовки навчальних видань, що пройшли апробацію в навчальному процесі та здобули визнання на престижних міжнародних освітянських виставках. Тому пропонований посібник стане в пригоді фахівцям різних галузей освітньої сфери, а також усім зацікавленим у проблематиці розроблення навчально-методичного забезпечення з різних дисциплін.

Практичний посібник «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління» рекомендований до друку Вченою радою Ужгородського університету, рецензентами видання є провідні науковці НАН України – перший віце-президент НАПН України, доктор педагогічних наук В.І. Луговий та завідувач відділу Інституту вищої освіти НАПН України, доктор педагогічних наук Ж.В.Таланова.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 568 | Додав: VIP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу