П`ятниця, 19.04.24, 16:20 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Побачив світ довідник «Видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень»
10.03.17, 14:02

Вийшов у світ довідник «Видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень Ужгородського національного університету», видання друге, доповнене.

Видання містить інформацію про основні завдання, результати науково-дослідної роботи та видавничої діяльності інституту, досягнення у науковій роботі зі студентами за десять років існування цієї наукової установи. У довіднику також вміщено анотації та зміст монографій, навчальних та навчально-методичних посібників, що були опубліковані як результат науково-дослідної роботи в інституті впродовж 2006-2016 рр.

У довіднику докладно описані збірники наукових праць за матеріалами міжнародних та всеукраїнських конференцій і випуски періодичних видань, які готує та видає ННІ євроінтеграційних досліджень, – «Геополітика України: історія і сучасність» і «Міжнародний науковий вісник» (матеріали структуровано за розділами та у хронологічному порядку станом на 1 листопада 2016 року).

Важливим розділом видання є інформація про наукові розробки інституту в рамках виконання наукового проекту «Інноваційний університет – інструмент інтеграції в європейський освітній і науковий простір».

Довідник становить інтерес для науковців, аспірантів, студентів, працівників органів державної влади і місцевого самоврядування, які займаються питаннями дослідження та реалізації завдань євроінтеграційного поступу України.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 626 | Додав: VIP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу