Субота, 11.05.24, 05:42 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Побачила світ «Книжка кафедрального життя» Маріана Токаря
22.12.15, 12:28

Токар М. Книжка кафедрального життя: короткий нарис та довідкові матеріали з історії кафедри політології і державного управління Ужгородського національного університету / Маріан Токар; ДВНЗ «Ужгор. нац. ун-т», ф-т суспіл. наук, каф. політології і держ. упр. – Ужгород: Інформаційно-видавничий центр ЗІППО, 2015. – 100 с., іл. – Бібліогр.

Книжка присвячена 25-річчю кафедри політології і державного управління УжНУ і знайомить читача з тонкощами кафедрального життя з 1990 року до сьогодення. Великоформатне видання, автором якого є завідувач кафедри Маріан Токар, було презентоване під час Тижня політолога з нагоди Дня народження відповідного підрозділу.

У науково-довідковому виданні подаються етапи розвитку кафедри політології і державного управління Ужгородського національного університету за 1990–2015 роки. Історичний нарис містить такі підрозділи: «Динаміка розвитку кафедри», «Керівники кафедри», «Якість педагогічних кадрів», «Аспірантура й наукові кадри», «Фахова спеціальність», «Мозаїка навчальних дисциплін та успіхи індивідуальної роботи», «Напрями наукових досліджень і видавнича діяльність».

У «Довідкових матеріалах» зібрано інформацію про професорсько-викладацький, аспірантський та студентський склад (подано перелік всіх викладачів і співробітників кафедри за новітню історію, а також усіх випускників), науково-педагогічну й видавничу діяльність (бібліографія основних видань, захищених дисертацій), співпрацю з іншими навчальними й науковими центрами.

Видання інформативно насичене, і кожен, хто якоюсь мірою пов'язаний із кафедрою та спеціальністю, знайде для себе щось цікаве…

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 578 | Додав: VIP | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу