Субота, 27.04.24, 08:06 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Навчальний посібник «Наркозлочинність (кримінологічний аналіз та протидія)
13.07.16, 11:14

Нещодавно у видавничому домі «Гельветика» побачив світ навчальний посібник, укладачі якого – як учені-теоретики, викладачі юридичного факультету Ужгородського національного університету, так і практики: Я.В.Ступник, І.І.Сливич, О.В.Білаш, А.А.Мацола, Ю.Ю.Варга, Р.В.Дорошко.

Наркозлочинність (кримінологічний аналіз та протидія): навч. посібник / Я.В. Ступник, О.В. Білаш, Ю.Ю.Варга та ін. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2016. – 308 с.

У посібнику розглядається комплекс теоретичних і практичних питань сучасного стану протидії наркозлочинності в Україні. Розглянуто важливі питання організації та правового регулювання протидії наркозлочинності, у тому числі в напрямку спеціального (кримінологічного) та індивідуального запобігання злочинам.

Авторський колектив аналізує сучасний стан незаконного наркообігу та наркозлочинності в Україні, дає кримінологічну та кримінально-правову характеристику злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. Окремий розділ укладачі присвятили проблематиці протидії наркозлочинності.

Видання спрямоване для студентів вищих навчальних закладів юридичного профілю, аспірантів, викладачів, практичних працівників, а також широкого кола читачів, які цікавляться проблематикою протидії наркозлочинності.

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 907 | Додав: VIP | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу