Четвер, 28.03.24, 15:49 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Вийшов друком навчальний посібник «Конституційне право зарубіжних країн»
10.03.15, 13:01

​Навчальний посібник з дисципліни «Конституційне право зарубіжних країн» розроблений згідно з вимогами Болонського процесу та відповідає навчальній програмі з вказаної дисципліни у вищих юридичних навчальних закладах.

Видання у систематизованому вигляді знайомить студентів з питаннями становлення та розвитку конституцій в зарубіжних країнах, правового статусу особи, форми правління, статусу глави держави, законодавчої та виконавчої влади в зарубіжних країнах, місцевого управління та місцевого самоврядування.

Альбом схем має низку переваг перед іншими навчальними виданнями. Побудова посібника у вигляді схем дає можливість студенту текстуально і візуально засвоїти основні теми програми курсу «Конституційне право зарубіжних країн». Посібник можна використовувати з метою самоконтролю отриманих знань та повторення пройденого матеріалу, що сприятиме формуванню системних знань про сучасний стан науки конституційного права зарубіжних країн.

Навчальний посібник розрахований на студентів, аспірантів та викладачів вищих юридичних навчальних закладів і факультетів. Видання може бути корисним для всіх, хто цікавиться питаннями конституційного права.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 765 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу