П`ятниця, 26.04.24, 13:57 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Науковці стоматологічного факультету видали навчальний посібник
06.02.15, 12:44

Навчальний посібник «Будова та функція жувального апарату людини» підготували завідувач кафедри стоматології дитячого віку професор Оксана Клітинська, доцент Юрій Мочалов та завкафедри стоматології дитячого віку Національної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, доктор медичних наук, професор Наталія Савичук.

Книга є повноцінним та інтерактивним інструментом для вивчення будови та функціонування зубо-щелепного апарату людини на різних етапах його розвитку. Новий посібник має на меті поліпшити якість підготовки майбутніх лікарів-стоматологів, зубних техніків та зубних гігієністів і спростити для згаданих груп студентів опанування таких навчальних дисциплін, як фантомний курс зі стоматології та пропедевтика стоматології.

Книга висвітлює питання анатомії та фізіології окремих частин зубо-щелепного апарату, що зазвичай є предметом вивчення різних навчальних дисциплін. Кожна тема посібника складається з двох частин – теоретичної та практичної. Друга містить завдання, які розвивають зорову та просторово-рухову пам’ять у майбутнього лікаря та дозволяють легше запам’ятати пропонований навчальний матеріал, а отже, – швидше досягти високого професійного кваліфікаційного рівня.

Загалом у книжці створена інтегральна схема для вивчення основ стоматології, яка дозволяє сформувати сучасні уявлення про особливості анатомічних структур та фізіологічних процесів, що відбуваються у зубо-щелепному апараті людини.

Посібник збагатить наукову базу для студентів-стоматологів та лікарів. Видання побачило світ за сприяння та підтримки декана стоматологічного факультету професора Євгена Костенка.

Наталія Каралкіна



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 621 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу