П`ятниця, 29.03.24, 12:43 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Побачив світ 9-й випуск збірника наукових праць «Міжнародний науковий вісник»
10.02.15, 16:48

Відповідальний редактор випуску – директор ННІ євроінтеграційних досліджень УжНУ І.В.Артьомов.

Вийшов другий упродовж 2014-го (а загалом уже дев’ятий) номер періодичного збірника наукових праць «Міжнародний науковий вісник» (відповідальний редактор – директор Інституту доц. І. В. Артьомов), що має міжнародний реєстраційний номер ISSN

У публікаціях чергового номера «Міжнародного наукового вісника», головою редакційної ради якого є ректор ДВНЗ «Ужгородський національний університет» професор Смоланка В. І., висвітлюються питання, пов’язані з реформуванням системи вищої освіти України та її інтегруванням до європейського освітнього простору в контексті Закону України «Про вищу освіту».

Статті, що ввійшли до збірника, розглядають як першочергові завдання щодо імплементації нових нормативно-правових документів у галузі вищої освіти, так і практику роботи вітчизняних вищих навчальних закладів щодо інтегрування до європейського та світового науково-освітнього простору, зокрема впровадження інноваційних технологій у діяльність ВНЗ, особливості підготовки навчально-методичних комплексів окремих дисциплін, забезпечення випереджувального характеру освітніх послуг у підготовці фахівців.

Зважаючи на наукову новизну публікацій, а також на авторитетність редакційної ради «Міжнародного наукового вісника», до складу якої увійшли ректори провідних університетів Словаччини, Угорщини та Польщі, матеріали збірника можуть бути використані для дальших наукових досліджень у зазначеній галузі, а також для спецкурсів та організації самостійної роботи студентів.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 708 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу