Субота, 27.04.24, 00:20 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Кращою спортивною книгою року визнано працю Володимира Тарасюка
25.12.14, 13:05

Асоціація спортивних журналістів підбила підсумки спортивного 2014 року та нагородила найкращих спортивних журналістів. Серед переможців – спортивний журналіст, кандидат філолологічних наук, доцент Володимир Тарасюк. Його книга «Розвиток спорту на Закарпатті в незалежній Україні» перемогла у номінації «Краща спортивна книга року».

Цю перемогу пан Володимир Тарасюк вважає повною несподіванкою, бо книга була видана ще  2011 року. Але за активної підтримки Київської асоціації спортивних журналістів ця книга стала лауреатом за 2014 рік.

Нагородження відбувалося за участі першого заступника Міністра молоді та спорту України Ігора Гоцула, заступника Міністра молоді та спорту України Олени Підгрушної, члена виконкому Національного олімпійського комітету України та президента Федерації стрільби України Олега Волкова. Поважні гості вручили нагороди лауреатам у 27 номінаціях Асоціації спортивних журналістів України.

За словами президента Асоціації спортивних журналістів України Михайла Волобуєва, вперше на регіональному рівні було зроблене подібне дослідження спортивного життя за двадцять років, яке зробив Володимир Тарасюк.

Пан Володимир вважає книгу знаковою в своєму житті: «Ця книга, безперечно, знакова, бо потребує великої відповідальності. Треба було зібрати і систематизувати матеріал за двадцять років у доволі спортивній області України. Тут розвивається близько 120 видів спорту. Боїшся щось пропустити, бо голова федерації спорту може призабути, а знайти треба все». Судячи за відгуками і результатом, автор справився з роботою.

«Ця перемога не стільки моя, як області, - стверджує Володимир Тарасюк, - Бо тягатися з Києвом, Дніпропетровськом, Запоріжжям важко, але при цьому ми перші». Він висловлює вдячність за підтримку Управлінню молоді і спорту Закарпатської обласної адміністрації, факультету здоров’я людини, спортсменам та їхнім тренерам.

Щиро вітаємо переможця! Бажаємо творчої енергії та наступних перемог!

Іванка Когутич



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 474 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу