П`ятниця, 26.04.24, 09:55 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Інноваційне дослідження для широкого загалу
23.03.15, 15:18

У міжнародному видавничому домі Scholars' Press (Німеччина) у категорії «соціологічні теорії» вийшла у світ англійською мовою монографія кандидата філософських наук, професора кафедри країнознавства УжНУ, директора Інституту транскордонного співробітництва, Надзвичайного і Повноважного Посла Сергія Устича «Системна теорія кордонів і транскордонних процесів» (Serhii Ustych. Systems theory of borders and transborder processes. – Saarbrücken: Scholars' Press. – 2015. – 492 P.)

У монографії представлена оригінальна соціологічна концепція методологічного забезпечення   аналізу сучасних транскордонних процесів. Розкривається системна якість транскордонних явищ, механізм їх функціонування та розвитку.

З урахуванням особистого досвіду роботи автора в структурах державної влади та дипломатичної служби, керівництва масштабними міжнародними проектами з розвитку транскордонного співробітництва пропонується алгоритм використання системного знання про кордони для суттєвого поліпшення управління сучасними транскордонними процесами, зокрема на новому східному кордоні Європейського Союзу.

Дослідження розраховане на науковців, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, дипломатів та всіх, хто цікавиться міжнародними відносинами.

Розповсюджуватимуть монографію через світові мережі дистрибуції, зокрема такі потужні, як Morebooks Publishing, Amazon UK and Amazon US. Отже, з роботою С. Устича зможе ознайомитися широкий читацький загал в Європі та за її межами.

Як відомо, Інститут транскордонного співробітництва є партнером УжНУ у виконанні міжнародного проекту «Інноваційний університет – інструмент інтеграції в європейський освітній і науковий простір», що виконується за програмою Вишеградського фонду.

Іван Артьомов,
директор ННІ євроінтеграційних досліджень, керівник проекту



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 797 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу