П`ятниця, 29.03.24, 03:04 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Черговий випуск періодичного видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень
10.01.17, 11:37

Вийшов друком черговий випуск періодичного видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень ДВНЗ «УжНУ» – збірник наукових праць «Геополітика України: історія і сучасність», випуск 2(17), голова редакційної ради збірника – проф. Студеняк І.П., голова редакційної колегії – доц. Артьомов І.В.

У виданні представлено результати наукових досліджень викладачів та співробітників університету з проблематики ролі України в сучасному геополітичному просторі. Проаналізовано актуальні політичні, економічні, правові та гуманітарні аспекти зовнішнього і внутрішнього становища нашої держави.

Особливий інтерес становлять результати наукового дослідження геополітичного проекту Міжмор’я в умовах анексії Криму та російської агресії на Сході України, військово-економічної безпеки держави, реального стану співробітництва України з Європейським Союзом, збереження територіальної цілісності України на тлі кризи глобальної системи безпеки. Окрему увагу у збірнику приділено проблематиці інтеграції української вищої школи в європейський освітній і науковий простір.

Матеріали збірника будуть корисними для викладачів, наукових співробітників, студентів та всіх, хто цікавиться питаннями місця і ролі України у геополітичному просторі сучасності.

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 582 | Додав: VIP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу