Четвер, 25.04.24, 15:50 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші проекти » Усі новини

Вийшов третій «Ньюзлеттер» міжнародного проекту TEMPUS INNOLAB
19.05.14, 19:00

Проект TEMPUSINNOLAB впевнено рухається до наступних завдань. Побачив світ черговий інформаційний NEWSLETTER#3 TEMPUS INNOLAB для студентів.

У рамках реалізації проекту TEMPUS INNOLAB побачив світ новий інформаційний бюлетень для студентів – третій випуск NEWSLETTER#3 українською мовою, – присвячений результатам навчальної подорожі студентів до Школи менеджменту Університету в Бредфорді (Великобританія) у лютому 2014 року.

Студенти діляться враженнями від подорожі та навчання в британському виші, участі в проекті INNOLAB, а також досвідом розробки й представлення власного інноваційного проекту від ідеї до презентації. Особливістю візиту стала унікальна можливість співпраці в міжнародній команді, коли за короткі терміни доводилося вирішувати непрості, іноді, здавалося б, нереальні завдання і врешті досягати чудових результатів.

На завершення навчального візиту компетентне журі з представників бізнесу, текстильної промисловості (профільної в регіоні Бредфорда, Західний Йоркшир), професорів університету визначило переможців, серед яких є й студенти та аспіранти УжНУ – Олена Заєць та Вікторія Дешко.

У цілому від УжНУ в навчальному візиті взяли участь 4 учасники, серед яких ще магістранти факультету економіки Вероніка Галагурич та Олександр Бутусов.

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 982 | Додав: Шумицька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook