П`ятниця, 27.12.24, 03:04 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Ініціатива

УжНУ відкриває благодійний кіносезон на підтримку українських військових

З 2013 року Ужгородський національний університет має адаптований для перегляду кінофільмів зал. Цьогоріч заклад вирішив започаткувати перегляди фільмів різних жанрів, дубльованих українською мовою. Стартують кінопокази вже завтра, 4 вересня, о 20:00.

Вхід на кіносеанси вільний, однак упродовж показу прийматимуться добровільні пожертви на потреби української армії. Звіти про зібрані кошти й виконання їх цільового призначення   публікуватимуться трохи згодом.

Під час першого кінопоказу в УжНУ глядачі зможуть переглянути відому на весь світ французьку комедію «Недоторканні».

Вл. інф.




Ініціатива | 03.09.14 | Додав Зизич | 920 | 5.0/1
Теги: Благодійний кіносезон

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики