Субота, 20.04.24, 10:00 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Дозвілля

Студентки-журналістки – кращі акторки 16-го сезону Закарпатської ліги КВН!
Команда А ШО?
Початок навчального року в самому розпалі, та студенти нашого краю не забувають, що інколи треба відпочивати. Чудовою нагодою відійти від щоденних клопотів стало завершення 16-го сезону Закарпатської ліги КВН: переповнена зала Падіюну вкотре зустрічала веселих і кмітливих.

Цього разу за кубок змагалися «Freddie Mercury», «А шо?!», «Оркестр Міші Гоголя» і «Без мандата». Серед гравців були й студенти Ужгородського національного університету.

Команди змагалися в чотирьох конкурсах. Спочатку показали одне спільне привітання – так звану «яєшню». Демонстрували, хто на що здатний: і на імпровізованому роялі грали, і пісень про залізний кубок для Радванки співали, і брейк-данс під шансон танцювали, і навіть заспівали гімн одного відомого у світі угрупування.

Під час розминки
Придумовувати дотепні відповіді на різноманітні запитання та коментувати картинки – справа непроста. Чи проста? Це намагалися з’ясувати в конкурсі «Розминка».

– Чому восени червоніє листя?
Йому соромно за літо!
Листя соромиться, що з ним вітер заграє!
Бо червоне в моді!
– Скільки потрібно хіпстерів, щоб дістати з антресолі дідусин светр?
Двох: один дістає, інший інстаграмить.

КВНівці жартували в капітанському конкурсі і пророкували, яким буде Ужгород через 20 років. Виявилося, що хтось навіть бачить Федора Шандора (проректор УжНУ) проректором Гарвардського університету. Також глядачі могли побачити цікаві мініатюри у фристайлі: як Олександр Белл (запатентував телефон) придумовував слово «алло», винахідливість німого тамади, рекламу снікерса тощо.

Команда БЕЗ МАНДАТА (юрфак)
Крім постійних суддів, оцінювали гру ще й віце-президент ФК «Говерла» Олександр Шуфрич та відомий російський музикант, справжня легенда, соліст гурту «7Б» Іван Дем’ян. Особливістю фіналу було те, що журі не виставляли оцінки, а коментували виступи. Серед улюбленців-фіналістів виявилися й дівчата з команди «А шо?», дві учасниці якої здобувають освіту на відділенні журналістики УжНУ. Вони й поділилися враженнями від гри:

Андріана Якубик:

Андріана Якубик
"Ми лише перший рік рік граємо в ЗЛ КВН, але вже встигли відчути себе частинкою цієї великої родини. Коли реєструвалися на сезон, то і подумати не могли, що будемо у Фіналі Кубка. Хоча важко поєднувати навчання з хобі, та ми й надалі будемо грати. Я впевнена у цьому! Як на мене, то не так важливий результат, як можливість займатись улюбленою справою. А успіх обов’язково прийде!"

Сашка Балог:

Олександра Балог
"Звичайно, влітку ми кілька разів збиралися для того, щоб написати сценарій. Встигли скучити за тією непередаваною атмосферою: репетиціями, надзвичайно хорошими людьми, котрих вже полюбили, і, звичайно, за унікальними емоціями, які можна пережити тільки на сцені. Але так уже повелося, що ретельно до гри починаємо готуватися за дуже короткий час. Та, на диво, нам все ж таки вдається бути на рівні і триматися до останнього. Дуже боялися підвести тих, хто вірив у нас і неабияк підтримував. Не можу сказати, що все пройшло ідеально. Звичайно ж, були хвилювання, мандраж – в силу цього ми не змогли зробити все так, як планували. Незважаючи на це, результат особисто для нас виявився непередбачуваним, проте надзвичайно приємним!"

Під час нагородження
Крім того, що команда «А шо?» посіла 2 місце, перемогла ще й у номінації «Краща актриса». Сергій Денисенко, голова Закарпатської ліги КВН, відзначив, що журі важко було вибрати кращу, тому нагородили одразу двох учасниць – Олександру Балог та Андріану Якубик. Бажаємо успіхів дівчатам і нових звершень!

А переможцем гри вольовим рішенням журі стала найбільш вусата команда – «Фредді Мерк’юрі»! Вітаємо також інших учасників із чудовим виступом!

Андріана Кофель,
студентка відділення журналістики УжНУ

Фото: Сергій Денисенко




Дозвілля | 28.09.13 | Додав VIP | 1089 | 5.0/1
Теги: квн

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]