Понеділок, 18.11.19, 04:35 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Дозвілля

Студенти історичного факультету їздили на екскурсію до Кошиць
У листопаді в рамках програми підготовки високоякісних спеціалістів у галузі археології студенти історичного факультету УжНУ під керівництвом доцента Ігоря Прохненка відвідали Східнословацький відділ Інституту археології Словацької академії наук у Кошицях.

Крім зустрічей із висококваліфікованими науковцями й ознайомлення з методикою польових досліджень, гостям з УжНУ організували насичену екскурсійну програму.

Основні пункти, які відвідали молоді спеціалісти, – Кошицький замок, Історичний музей (експозиції Ференца Ракоці ІІ і Міклушова в’язниця), костел святої Алжбети та інші видатні місця історичної частини міста. Таким чином, студенти не лише поглибили знання з археології, а й ознайомилися з культурними пам’ятками одного найвизначніших міст Словацької Республіки.

Віктор Кічера



Дозвілля | 25.11.13 | Додав Lucky | 687 | 0.0/0

Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій


Рубрики розділу

Афіша [4]Незабаром [16]
Актуально [141]Акції [132]
Позиція [18]МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33]Студгромада [188]
Абітурієнт [84]Зблизька [88]
Наболіле [21]Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154]Компетентно [38]
Несподівано... [14]У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160]Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273]Презентації [167]
Екскурсії [113]Дозвілля [210]
Ініціатива [47]Перспективи [38]
Підсумки [40]Спорт [238]
Традиції [206]Зустрічі [210]
Вітаємо! [235]Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230]Студентська практика [66]
Студмістечко [8]Конкурси [117]
На замітку [6]З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9]Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49]Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2]Річниця [14]
Слава Україні! [9]Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91]The main news of university [12]
Подяка [8]Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13]Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3]Підсумки року [5]
Визнання [3]Експрес-інтерв’ю [4]