Субота, 20.04.24, 06:08 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Дозвілля

Новий зал, нові правила, нові жарти й нові першокурсники: філологи обрали найгарнішу студентку
Декан Галина Шумицька

Традиційно відкрила вечір декан філологічного факультету Галина Шумицька, яка подякувала організаторам та наголосила, чому цьогорічні першокурсники – унікальні. «У нас кожен випуск і набір є особливим. Ми радісно зустрічаємо студентів, а потім з радісним сумом проводжаємо їх у широку життєву дорогу. Нинішній набір – ювілейний, 70-й».

Пані декан також представила іноземних експертів, які увійшли до складу журі, – професора зі США Марка Ділена та професора Юрія Гладкого зі Словаччини. Вперше порушивши правила, декан запросила до складу журі ювіляра, завідувача кафедри журналістики Юрія Бідзілю, якого привітала на сцені теплими словами та квітами.

Також пані Галина Шумицька подякувала заступнику декана з виховної роботи, енерджайзеру Оксані Кузьмі, мистецькій агенції «PostModern» та її керівнику, гіперкреативному викладачу кафедри української літератури Олегу Хававчаку, а також студентським активістам. Окремо відзначила україністок Тетяну Лемак та Корнелію Остапів, які святково прикрасили факультет надувними та «кришталевими» кульками.

Привітав філологів і проректор Ігор Король, закликавши першокурсників навчитися майстерно володіти словом, побажав удачі й гарних п’ятьох років навчання, а також обрати найчарівнішу з-поміж чудових дівчат.

Початок вечора виявився оповитим магією: ведучий свята Олександр Курта розпочав спілкуватися з іронічним голосом з космосу (Євгенія Поповича), чарівні першокурсниці виходили із зав’язаними

На сцені філфаківські ілюзіоністи

очима, всі на мить перенеслися в Хоґвардс, а фокусники та ілюзіоністи – студент відділення журналістики Владислав Чижич та Андрій Колесник – продемонстрували, що таке «магічний реалізм».

Перший вихід міс

Лейтмотивом вечора стали відеовставки. Через них конкурсантки самопрезентувалися – хтось не бачить свого життя без гітари, хтось – без ніжної флейти, декотра – без сцени й театру, котрась була мавкою тощо. Завдяки відео глядачі побачили, як дівчатка тренувалися у спортзалі задля виходу у спортивному стилі разом із колоритним «тренером».

Неочікуваним стало сюжетне відео міс-стиляг, з якого учасниці прямо на сцену викотили хлопця зі стрічки. На відеозапитання від декана факультету, дитини, заслуженої артистки України, керівника «Творчого об’єднання 24» та журналістів «Ранку на Тисі» довелося імпровізовано відповідати міс. До 70-річчя факультету студенти змонтували фотопрезентацію науковців – від витоків до сучасності.

Українське відділення
Російське відділення

Самопрезентувалися й цьогорічні першокурсники. Процес ініціації – подолання випробувань на шляху до нового соціально-вікового статусу студента – продемонстрували першокурсниці-україністки. Русистки невтомно шукали свого п’ятого елемента – хлопців на різних відділеннях, але зрозуміли, що закохалися у філфак, а їхнім Джеймсом Бондом, незаперечно, є Іван Сенько. 

Словацько-чеське відділення

Віршованими рядками про своїх викладачів дивували студенти словацької та чеської філології. Журналісти та піарники прямо на сцені знімали фільм із сотнями дублів про своїх зіркових викладачів.

На сцені майбутні журналісти, рекламісти й піарники

Крім першокурсників, запрошені гості розважали переповнений зал бальними та сучасними танцями, жартами від команд КВК «В комі» та команди математиків «Лайм».

«Казка»
 
 

Найочікуваніша мить тригодинного вечора – нагородження переможниць. Ще до початку концерту глядачі в соцмережах визначилися з своєю улюбленицею, обравши Ольгу Гонак. Серед цьогорічних красунь є також «Міс грація», «Міс загадковість», «Міс елегантність», «Міс артистичність», «Міс винахідливість», «Міс фітнес», «Міс дружність», «Міс фото». Також визначили першу та другу віце-міс, ними стали відповідно Яна Егліш та Антоніна Чекета. Остання, до речі, ще й отримала сертифікат на рік навчання в школі моделей «А-star». А корону й титул «Міс філологічного факультету» виборола першокурсниця «Реклами і PR-у» Катерина Кузьміна.

Катерина Кузьміна (в центрі)

Вітаємо красунь та всіх першокурсників з першим святом на філологічному факультеті – одному з найстарших у виші!

Організатори вечора висловлюють удячність спонсорам – мистецькій агенції «PostModern», фітнес-центру «Фіт-лайф», зокрема тренеру Вероніці Мешко, кав’ярням «Тайм кафе» та «Над Ужем», ТОВ «Еко», фотографу Ользі Жогіній, а також випускнику УжНУ, ПП Йосипу Шерегі.

_x_PS1 18 листопада вперше у залі ужгородської філармонії філологічний факультет відсвяткував День першокурсника та обрав найкрасивішу міс. Оригінальна молодь та креативні організатори епатували публіку десятками цікавих відео, танцювальними і напівтеатральними виходами красунь, закулісним голосом, орфоепічним практикумом на сцені, імпровізаціями, магією та навіть ретроспективним екскурсом до витоків._x_PS2 _x_PS3 _x_PS4 _x_PS5 _x_PS6 _x_PS7 _x_PS8 https://www.youtube.com/embed/8etWJA2SHAM_x_PS9 https://www.youtube.com/embed/IsJdgE-CfTQ_x_PS10 Іванка Когутич, _x_PS11 фото, відео Роберта Паппа,_x_PS12 проморолик Олега Хававчака_x_PS13 _x_PS14 _x_PS15 _x_PS16 _x_PS17 _x_PS18 _x_PS19

Іванка Когутич,

фото, відео Роберта Паппа,

проморолик Олега Хававчака




Дозвілля | 20.11.15 | Додав VIP | 1573 | 5.0/5
Теги: День першокурсника, Міс, філфак

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]