П`ятниця, 29.03.24, 17:48 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Вітаємо!

ІТФ святкує: інженери отримали довгоочікувані дипломи
Інженерам вручали дипломи

3 липня омріяні дипломи отримали випускники інженерно-технічного факультету УжНУ. Захід урочисто відкрив декан факультету Іван Туряниця, представивши завідувачів кафедри та куратора ІТФу – в.о. проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля.

Ігор Король
«Я дуже радий бути зараз тут, серед вас – інженерів. Це слово походить з латинської ingenium, і я не сумніваюся, що кожен з вас є фахівцем високого рівня. Позаду чудові 5 років, бо вам є що згадати, і непрості роки, бо ви ходили не лише на дискотеки, але й старанно вчилися, складали заліки та іспити. Я бажаю вам, аби ваші знання допомогли вам у майбутньому», – зауважив Ігор Король.

Йолана Голик
Відтак слово для привітання було надане завідувачам кафедр.

Завідувач кафедри міського будівництва та господарства Йолана Голик побажала випускникам здоров’я, щастя, сил і всього лише найкращого в житті.

Іван Опачко
Завідувач кафедри електронних систем Іван Опачко наголосив: «Тепер ми сміло можемо назвати вас своїми колегами. Я переконаний, що ви багато чого досягнете в житті. Хочу наголосити, що ваша професія є дуже престижною. Наші випускники захищають дисертації, працюють за кордоном, досягають успіхів і показують належний професійний рівень. Про це свідчать запити фірм, підприємств та виробництв. Творчої наснаги вам, людського щастя, хай вас береже Бог!».

Іван Король
Іван Король, завідувач кафедри комп’ютерних систем та мереж, зауважив: «Мені приємно вітати наших випускників із успішним закінченням нашого факультету та університету. Ці 5 років пролетіли надзвичайно швидко. Приємно згадувати ваші успіхи в змаганнях та олімпіадах. Ми сподіваємося, що наша співпраця неодмінно буде тривати і надалі. Звертайтеся до нас. Можливо, колись і ми звернемося по допомогу до вас. Великих звершень, задоволення від роботи, щоб ви йшли на неї як на свято, а не на каторгу».

Юрій Жигуц
Завідувач кафедри технології машинобудування Юрій Жигуц надихнув випускників мудрістю, навівши для прикладу притчу про учня та монаха, а також додав: «Філософа спитали, який знак вміщує велику кількість інформації, є найбільш насиченим, на що той відповів – тире. Це проміжок від того моменту, коли ви вступили сюди і аж до сьогоднішнього дня, тож він знаменує найкращі роки вашого життя. Я бажаю вам, аби все, що маєте у своїх руках, було зреалізовано повною мірою».

Іван Туряниця
Насамкінець декан факультету, завідувач кафедри приладобудування Іван Іванович Туряниця щиро привітав хлопців та дівчат. Наголосив, що інженери – це ті люди, які підняли Закарпаття з економічної точки зору: у всіх будівельних організаціях, фірмах і підприємствах працюють випускники ІТФу. За його словами, двері в деканаті ніколи не зачиняються: приходять люди й запрошують на роботу студентів-інженерів. Декан повідомив також, що планували тепер відкрити спеціальність «архітектура», але через певні проблеми набір буде оголошено лише з наступного року.

Під час вручення дипломів
«Я радий бачити випускників, їхніх батьків, друзів та коханих. Приєднуюся до всіх теплих слів, які вже прозвучали на вашу адресу. Сподіваюся, що наш професорсько-викладацький склад чогось вас навчив. Ми дали вам вудочку з гачком і черв’ячком, а рибку ловіть тепер самостійно. Проте не забувайте, що факультет завжди відкритий для вас. Цінуйте те, чого ми вас навчили. Найщиріші вам вітання», – такими словами відправив у добру путь декан факультету своїх випускників.

Опісля відбулося урочисте вручення дипломів спеціалістам і магістрам.

Оксана Пітра

для Медіацентру УжНУ




Вітаємо! | 04.07.14 | Додав Шумицька | 1942 | 0.0/0
Теги: Інженерно-технічний факультет

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики