П`ятниця, 29.03.24, 15:03 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Вітаємо!

«Диплом – це знак лише початку»: Інститут іноземної філології урочисто провів своїх випускників
Випускники Інституту іноземної філології

3 липня свої дипломи отримали й студенти Інституту іноземної філології. Офіційну частину заходу урочисто відкрив директор Інституту Михайло Рошко.

Михайло Рощко

«Я пам’ятаю вас ще з 1-го курсу. Наші студенти найкращі, найрозумніші та найчемніші. Вони одні з перших вийшли на площі на знак протесту проти насильства. Ми вас любимо і гордимося вами. Вибачте, що інколи вам доводилося занадто багато вчити і читати. Ми просто хотіли, щоб ви стали розумніші та конкурентоспроможні в цьому складному світі. За роки навчання ви вивчили іноземну мову, літературу, психологію. Згадайте роман Германа Гессе, який навчає скинути із себе еґо, зануритися у свій внутрішній світ.

Згадайте казку про Маленького принца та її центральну істину: «Головного очима не побачиш». Ми вчили вас не просто читати, а й розкодовувати тексти, розуміти їхній зміст. Запам’ятайте, найголовніше в житті – людське добро, тепло і повага. Ми навчили вас бути творчими, нестандартними людьми, мати власну думку і висловлювати її. Повертайтеся до нас, запрошуйте друзів. Залишайтеся завжди Людьми з великої літери!» – вітав випускників Михайло Михайлович.

Мирослава Лендьел

Директор Інституту вручив грамоти випускникам за високі результати та успіхи в навчанні і громадському житті, а також спортивні досягнення.

Мирослава Лендьел, в. о. проректора з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків додала: «Знаєте, у вас на факультеті вишукані та елегантні молоді люди. Ви маєте горду професію – педагог, викладач, учитель. Ви обрали для себе важливу місію – змалечку привчати дітей до європейської культури. Ви, гарні та натхненні, можете змінити країну. Бажаю вам гарно відпочити цього літа, знайти хорошу роботу і завжди відчувати себе щасливими. Не забувайте, що велич людини у тому, що вона розуміє свою місію та роль у житті».

Сніжана Голик

Завідувач кафедри англійської філології ІІФ Сніжана Голик попросила: «Ви робите зараз важливий життєвий та професійний крок. Відчиняйте тільки ті двері, де знайдете задоволення. Зберігайте свої знання, будьте хорошими фахівцями. Збережіть головні людські цінності та залишайтеся дружніми, відкритими, щирими. Зумійте зберегти ці надбання, ми у вас віримо і любимо вас. Застосуйте свої дипломи з гідністю та якістю».

Вікторія Синьо

Від кафедри німецької філології ІІФ виступила Вікторія Синьо, побажавши випускникам знайти своє місце у житті, удачі, здоров’я, щастя, великих звершень та висловила надію, що випускники перевершать своїх викладачів.

Директор Інституту Михайло Рошко, завідувач кафедри зарубіжної літератури і французької мови підкреслив, що французька – мова кохання, культури, елегантності та шарму, завдяки їй можна вивчити інші мови і відвідати безліч франкомовних країн.

Випускники ІІФ

Відтак випускникам вручили дипломи магістра та спеціаліста. Наприкінці офіційної частини від імені студентства виступили вже колишній громадський декан факультету Іветта Богнар, випускники Богдана Квик, Мар’яна Бенедик і Василь Алмаші, котрі щиро подякували своїм викладачам та наставникам за терпіння і розуміння протягом всіх років навчання, побажали успіхів усім, попросили бути людяними, допомагати одне одному і щиро любити свою професію, бути їй вірними.

А ще в аудиторії пролунали гучні оплески та пісня: всі присутні щиро привітали заступника директора з виховної роботи Оксану Григорівну Дацьо, яка святкувала ще й день народження.

Оксана Пітра

для Медіацентру УжНУ




Вітаємо! | 04.07.14 | Додав Шумицька | 1398 | 0.0/0
Теги: Інститут іноземної філології

Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики