Субота, 20.04.24, 18:55 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Вийшов друком навчальний посібник «Криміналістика: в запитаннях та відповідях»
06.01.16, 16:11

Доцент кафедри кримінального права і процесу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидат юридичних наук, доцент Олег Батюк та викладач кафедри кримінально-правових дисциплін та міжнародного кримінального права Ужгородського національного університету, кандидат юридичних наук Антоніна Мацола підготували навчальний посібник «Криміналістика: в запитаннях та відповідях»

Батюк О. В., Мацола А. А. Криміналістика: в запитаннях та відповідях: навч. посібник / О.В. Батюк, А.А. Мацола. – К.: Видавничий дім «Артек»: 2015.- 132 с.

У навчальному посібнику розкриті актуальні для сьогодення питання теорії та практики, які постають перед студентами юридичних спеціальностей під час вивчення дисципліни «Криміналістика».

Книжка стане в пригоді науковцям, юристам-практикам, співробітникам слідчих та оперативних підрозділів, викладачам, аспірантам та студентам.

«Посібник підготовлено на основі програми курсу «Криміналістика» з метою сприяння студентам вищих навчальних закладів у підготовці до складання іспиту з криміналістики. Виклад матеріалу подається у формі відповідей на окремі запитання, які зазвичай виносяться на екзамен. Така структура навчального посібника для студентів є найбільш прийнятною, оскільки дає можливість для швидкого повторення опрацьованого під час навчального семестру матеріалу, узагальнення та систематизації знань і успішного складання іспиту», – прокоментувала вихід навчального посібника Антоніна Мацола. 

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 876 | Додав: VIP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу