П`ятниця, 19.04.24, 20:57 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

«Публічне урядування, права людини і демократія: регіональний зріз євроінтеграції»
16.03.15, 17:14

Друком вийшло монографічне дослідження, виконане колективом авторів кафедри адміністративного, фінансового, інформаційного та європейського публічного права Ужгородського національного університету «Публічне урядування, права людини і демократія: регіональний зріз євроінтеграції» за загальною редакцією доктора юридичних наук М.В. Савчина.

Праця є колективним дослідженням європейських рамок демократичного функціонування публічної адміністрації у контексті забезпечення прав людини.

У монографії визначено конституційні засади публічного урядування, досліджено поняття, сутність та елементи адміністративно-правового механізму забезпечення прав громадян у публічному управлінні, проаналізовано основні принципи та стадії правотворчості у публічному урядуванні, а також проблеми реалізації місцевої публічної влади у контексті основних положень конституційної та адміністративної реформ.

Колективна праця видана спільно із Закарпатським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та призначена для науковців, викладачів і студентів юридичних факультетів, а також для юристів-практиків, працівників органів публічного управління.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 784 | Додав: VIP | Рейтинг: 0.0/0 | Теги: М.В.Савчин
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу