П`ятниця, 29.03.24, 09:39 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Історичні нариси обліково-правової культури: Європа і Україна (від зародження до наших днів)
26.10.15, 15:00

Вийшла з друку монографія: Даньків Й.Я., Остап'юк М.Я. Історичні нариси обліково-правової культури: Європа і Україна (від зародження до наших днів): монографія / Й.Я.Даньків, М.Я.Остап'юк. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2015. - 160 с.

У монографії на основі значного архівно-історичного, методичного та наукового матеріалу розкривається хронологія зародження обліково-правової культури, її розвиток в Європі і зокрема в Україні. Ця галузь культурного розвитку світового суспільства охоплює період від найдавніших часів до наших днів. Облік і право виникли у сфері матеріального виробництва, вони постійно вдосконалювалися відповідно до потреб відображення процесу створення матеріальних благ, згодом сформувалися в окремі економічну і юридичну науки.

Монографія може бути корисною для студентів, аспірантів, викладачів навчальних закладів різних рівнів, фахівців у галузі бухгалтерського обліку, права та економічної історії, а також для всіх, хто цікавиться питаннями історії обліково-правової культури.

АВТОРИ:

Даньків Йосип Якимович, кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та аудиту ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Остап'юк Мирослав Ярославович, кандидат економічних наук, професор кафедри обліку, аудиту і фінансів Закарпатського інституту підприємництва ПВНЗ Університету «Україна»

РЕЦЕНЗЕНТИ:

Мікловда Василь Петрович, член-кореспондент Національної академії наук України, завідувач кафедри економіки підприємства ДВНЗ «Ужгородський національний університет», професор, доктор економічних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений працівник освіти України;

Яремко Ігор Йосафатович, професор, доктор економічних наук, професор кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка»; Слободяник Юлія Борисівна, доктор економічних наук, професор кафедри бухгалтерського обліку та аудиту ДВНЗ «Одеський національний університету».



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 643 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу