Субота, 20.04.24, 08:38 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Хрестоматія «Міжнародно-правові акти про право на свободу совісті та віросповідання»
24.11.15, 15:58

Видання, що недавно побачило світ, містить міжнародно-правові акти, які безпосередньо стосуються правового механізму реалізації та захисту прав людини в сфері свободи совісті та віросповідання і є необхідними при вивченні дисципліни «Державно-конфесійне право».

Разом з тим упорядник аналізує та дає коротку характеристику ряду документів Організації Об’єднаних Націй, Ради Європи, інших міжнародних організацій, що мають міжнародне правове значення у сфері державно-конфесійного права.

Видання призначене насамперед для науковців, викладачів, аспірантів, студентів юридичних факультетів та інших навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться державно-конфесійним і міжнародним правом, історією розвитку державно-церковних і міжконфесійних відносин.

Упорядник
Білаш Олександр Володимирович (Архімандрит Євфросин), доктор теології, кандидат юридичних наук, директор Науково-дослідного інституту державно-конфесійного права та державно-церковних відносин, доцент кафедри міжнародного права юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет»

Рецензенти видання:
Бєлов Дмитро Миколайович, доктор юридичних наук, професор кафедри конституційного права та порівняльного правознавства ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

Олександр Білаш

Динис Георгій Георгійович, кандидат юридичних наук, професор кафедри міжнародного права юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

«Це перший посібник з навчальної дисципліни «Державно-конфесійне право». Сподіваємося, видання значно полегшить нашим студентам вивчення цього предмета та розширить їх можливості в науковій роботі. Між іншим, на завершальному етапі підготовки до друку і другий посібник «Свобода совісті та віросповідання у конституційних актах країн світу», – прокоментував вихід хрестоматії Олександр Білаш.

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 934 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу