Четвер, 25.04.24, 10:03 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Побачило світ нове видання – «Єврорегіональне співробітництво України: проблеми і перспективи»
04.07.14, 17:03

Нещодавно побачило світ чергове видання Навчально-наукового Інституту євроінтеграційних досліджень – навчально-методичний посібник «Єврорегіональне співробітництво України: проблеми і перспективи».

Навчально-методичний посібник структурно є частиною навчально-методичного комплексу з дисципліни «Єврорегіональне співробітництво України: проблеми і перспективи», розробленого ННІ євроінтеграційних досліджень університету. Навчальний посібник з цієї ж дисципліни, що вийшов друком у 2013 році, рекомендований Міністерством освіти і науки України для ВНЗ.

Посібник присвячений розкриттю сутності єврорегіонального співробітництва України. У ньому розглянуто нормативно-правові та концептуальні засади, сучасний стан, проблеми і перспективи цього співробітництва з сусідніми країнами – членами Європейського Союзу.

Особливістю видання є висвітлення компонентів методичного забезпечення дисципліни, методики її викладання в органічному поєднанні з психологічними особливостями молодіжної аудиторії, багатогранність процесу взаємодії викладача і студента.

Посібник підготовлено в рамках виконання НН Інститутом євроінтеграційних досліджень науково-дослідної роботи «Концептуальні та інституціональні засади єврорегіонального співробітництва України в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів сучасності».

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 648 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу