П`ятниця, 29.03.24, 15:49 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

На кафедрі фінансів і банківської справи розроблено навчальний посібник «Облік у банках (у таблицях і схемах)»
10.03.16, 14:59

На кафедрі фінансів і банківської справи розроблено навчальний посібник «Облік у банках (у таблицях і схемах)» авторства завідувача кафедри, кандидата економічних наук Віри Варцаби та доцента кафедри, кандидата економічних наук Катерини Машіко.

У посібнику у структурованій та доступній для сприйняття формі висвітлені завдання обліково-операційної роботи в банках, особливості застосування плану рахунків, принципи і правила обліку основних банківських операцій. Особлива увага акцентується на змісті бухгалтерських проведень та логіці, що лежить у їх основі.

Видання розроблено відповідно до нормативно-правової бази України, чинної на вересень 2015, із урахуванням окремих суттєвих змін в обліку фінансових інвестицій, що стали чинними з грудня 2015 року.

Книга адресована студентам економічних спеціальностей ВНЗ, викладачам, банківським фахівцям та тим хто планує розпочинати банківську діяльність.

З матеріалами посібника можна ознайомитися в читальному залі Наукової бібліотеки УжНУ за адресою: м.Ужгород, вул. Університетська, 14.

Вл. інф.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 596 | Додав: Lucky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу