Четвер, 18.04.24, 21:44 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Наші видання » Новини

Настільна книга для вступника до магістратури
12.06.14, 02:49

Навчально-методичний посібник «Магістратура з журналістики» для підготовки студентів до вступних випробувань підготували викладачі кафедри журналістики Василь Путрашик, Галина Шаповалова, Василь Шаркань, Ярослава Шебештян та Галина Шумицька.

У посібнику подано необхідні для підготовки до вступу в магістратуру матеріали теоретичного та практичного характеру.

З урахуванням вимог і потреб магістратури як одного з науково-освітніх рівнів запропоновано перелік питань, комплекси тестових і практичних завдань з основних розділів журналістикознавства та основ наукової роботи. Завдання, вміщені у збірнику, – оригінальні, розроблені авторським колективом.

Потреби магістратури, інтердисциплінарний характер журналістики, її гуманітарна природа зумовили наповнення та структуру посібника. У нього включені тестові й практичні завдання з історії української та зарубіжної журналістики, теорії і практики журналістської творчості, сучасної української мови у ЗМІ, основ журналістикознавчих досліджень тощо. Для кращої орієнтації майбутніх магістрів у фундаментальних дослідженнях додається відповідний список джерел.

Видання рекомендоване вступникам до магістратури з журналістики, студентам і викладачам вищої школи з метою поглибленого засвоєння журналістикознавчих дисциплін. Навчально-методичний посібник «Магістратура з журналістики» видано власним коштом авторського колективу. Примірники книги можна знайти у Науковій бібліотеці УжНУ, інших книгозбірнях області та країни.



Поділитися через:
Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

Переглядів: 836 | Додав: Lucky | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Рубрики розділу