Четвер, 28.03.24, 16:46 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Абітурієнт

Коледжани УжНУ ознайомили зі своїм навчальним закладом ужгородських школярів

Днями у великій конференц-залі ректорату УжНУ відбулося знайомство ужгородських школярів із природничо-гуманітарним коледжем. Профорієнтаційна акція-концерт мала на меті докладніше поінформувати майбутніх студентів з пропонованими спеціальностями й можливостями навчання. Зал був повністю заповнений учнями 14 шкіл міста.

Володимир Росоха

«Ми зібралися в цьому чудовому залі, в серці Ужгородського національного університету, щоб розповісти не тільки про наш коледж, а й університет загалом, у якому, я сподіваюся, незабаром ви будете студентами. Нині в усіх містах, де є вищі навчальні заклади, триває профорієнтаційна робота, мета якої – допомогти з вибором вашої майбутньої професії. Наші студенти й викладачі їздили по всіх районах Закарпаття, щоб розповісти вам про нас. Проте ми вирішили, що краще аби ви один раз побачили, аніж 10 раз почули. Думаю, матимете задоволення від присутності на цьому заході», – такими словами розпочав дійство директор коледжу Володимир Росоха.

Після вітальних слів керівника підрозділу пролунали два гімни: Державний гімн України виконував увесь зал, а гімн коледжу за традицією виконала студентка 3-го курсу спеціальності «Правознавство» Вікторія Дацьо.

Олександр Сливка

Не обійшлося, ясна річ, і без представників керівництва університету. Привітати гостей, студентів та викладачів коледжу завітав перший проректор Олександр Сливка: «Від імені керівництва Ужгородського національного університету, радий вітати вас у стінах нашого закладу. У нашому університеті діє 21 факультет і коледж, які готують молодших спеціалістів, бакалаврів, магістрів з понад 40 спеціальностей. Щороку відкриваємо нові напрямки. Зважаючи на закінчення навчального року, користуючись нагодою, запрошую вас вступати до нашого університету. А наостанок хочу побажати доброго здоров’я і, звичайно, вдалого вибору професії».

Природничо-гуманітарний коледж існує ось уже 20 років. За цей час випустили понад 3150 молодших спеціалістів. Нині у закладі можна здобути освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст» за вісьмома спеціальностями.

Лідія Мигалега

Першим учням представили спеціальність «Правознавство», випускників якої готують усі 20 років існування вишу. Презентувала напрям його студентка-другокурсниця Вікторія Аубергер.

Цього дня студенти щедро ділилися з присутніми своїми талантами. Студентка-правниця Яна Голінка зачарувала «Українським попурі». А Лідія Мигалега, переможниця конкурсу «Студосінь-2016», президентська стипендіатка, продекламувала вірш «Розмова з російським братом», який навіяв думки про події на Сході України.

Микола Країло

Зі щирими словами вдячності коледжу виступив випускник 2007 року, а нині провідний спеціаліст юридичного відділу УжНУ Микола Країло: «Коледж – це найкращі роки. Це наша юність. У ньому чудові викладачі, які розкажуть, навчать, порадять... Випускники цього підрозділу здобувають міцні знання. Я гордий з того, що навчався в коледжі, і щиро рекомендую його вам».

Анастасії Хархаліс

Після його слів на сцену вийшли студентки-третьокурсниці Вікторія Дацьо та Вікторія Марчук, які виконали пісню «Старі фотографії» та показали спогади з життя коледжу.

Відтак про спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія» розповів студент 3-го курсу Вадим Блага. Цьогоріч тут вперше матимуть випускників.

Вадим Блага

Продовжився концерт акробатичним номером від майбутнього інженера-будівельника, студентки 2 курсу, фіналістки обласного етапу конкурсу «Кращий студент України – 2015» Анастасії Хархаліс. Вокальні здібності також продемонструвала Аліна Паламарчук, виконавши композицію «Тримай мене».

Економічний напрям представила Ангеліна Мікша, яка навчається на спеціальності «Бухгалтерський облік».

На свято до коледжан завітала й заступник директора департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Галина Руснак. Окрім інформації про чималу кількість вакантних місць для спеціалістів цього напрямку в Україні, вона нагородила подякою педагогічний колектив природничо-гуманітарного коледжу за сумлінну працю та підготовку фахівців.

Яна Голінка

Музичний подарунок для гостей підготували й студенти Андрій Якубик та Анастасія Ковач.

Про ще одну спеціальність економічного вектору освіти коледжу, а саме «Фінанси та кредит», розповіла Ангеліна Чобаль. Студенти цього ж напрямку розіграли гумористичний номер «Шара-банк». Яна Голінка, представила албанську пісню, яка підкорила глядачів та суддів конкурсу «Кращий студент Закарпаття – 2016».

Після цього Вадим Хлудеєв представив свою спеціальність – «Землевпорядкування».

Василина Кондор

Після нього з піксельним шоу виступила Беата Чабіна, яка є представницею напряму «Туристичне обслуговування», а композиція «Твоя гітара» прозвучала у виконанні Яни Головко. Саму ж спеціальність представила присутнім Тетяна Товт.

Шаленою самбою розважала глядачів юна студентка коледжу Василина Кондор.

Серед почесних гостей заходу також були доцент факультету інформаційних технологій, відомий титанічною працею з підготовки наших програмістів-олімпіадників, Олександр Міца; випускник коледжу за напрямом «Розробка програмного забезпечення», а нині вокаліст гурту «Триставісім» Павло Генов.

Вели дійство студенти-правники Михайло Штика та Андріана Белей.



Юрій Піясюк

Відео телеканалу Тиса-1




Абітурієнт | 21.04.17 | Додав Г_Кришiнець | 1160 | 0.0/0
Теги: ПГК, концерт, коледж, школярі, абітурієнти

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]

Інші матеріали рубрики

На філфаку відбувся творчий конкурс з журналістики та реклами і зв’язків з громадськістю

Факультет здоров’я та фізичного виховання провів конкурсні змагання абітурієнтів

До уваги абітурієнтів, що бажають вступити на одну з педагогічних спеціалізацій!

Чому абітурієнти з інших міст та країн обирають УжНУ?

Географічний факультет запрошує вступати на нову спеціальність

Не лише педагогом чи програмістом, а й бізнес-аналітиком, експертом з ризику, статистом... станеш на...

Петро Горват: Без якісної вищої освіти коло спеціальностей, де можна досягти успіху, звужується

На військовій кафедрі відбувся перший етап вступних іспитів

Від туриста до туризмознавця – викладачі факультету туризму та МК профорієнтують школярів у походах

Кафедра військової підготовки УжНУ влаштувала оглядини власного потенціалу