Середа, 24.04.24, 08:05 | Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » Усі публікації » Дозвілля

Геофак УжНУ відсвяткував ювілейний День першокурсника!
Міс і містери геофаку

За вікном стукотів дощ, навіюючи смуток. Але ніякі погодні умови не змогли перешкодити Дню першокурсника географічного факультету УжНУ, який відбувся 22 жовтня в «Падіюні». До речі, десятий. Ювілейний!

Людей зібралося багатенько. Тут і батьки, і студенти-географи, і навіть гості з інших факультетів прийшли підтримати друзів, розділити з ними свято й весело провести час.

Степан Поп

За кілька хвилин на сцені з’являються красиві й запальні ведучі. Із вітальним словом виступає улюблений декан геофаку Степан Поп: «Шановні першокурсники! Запам’ятайте, що ви вступили на один із найпрестижніших факультетів вишу. Тут ви зможете досягти неабияких успіхів у науці та спорті, весело проводити дозвілля. Примножуйте славу факультету. У вас попереду незабутні роки студентського життя».

До слова запросили проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Федора Шандора, який від імені ректора Володимира Смоланки привітав усіх присутніх зі святом, особливо ж першачків, наголосивши, що неймовірно радий бути тут, оскільки факультет туризму народжувався саме з геофаку. Побажав здоров’я, радості й тільки позитивних емоцій.

Відтак ведучі назвали склад журі, яке мало оцінювати найголовніший конкурс та родзинку свята – «Міс і містер геофаку-2014». За мить гості ніби переносяться в Канни на кінофестиваль: на сцені з’являються конкурсанти у чарівних сукнях та костюмах. Неймовірно граційно й вишукано дефілюють стрункі дівчата та мужні хлопці – у кожного свій унікальний образ, не схожий на жоден інший.

Команда КВН "В комі"

Після представлення із танцем «Ковбойські забави» на сцену виходить дитячий зразковий ансамбль «Веселка» (керівник Людмила Петрецька). Із ліричною піснею про кохання виступає студентка 2-го курсу Надія Піцур.

Ведучі оголошують, що зараз вийде на сцену команда КВН філологічного факультету «В комі». Коли чуєш слово «КВН», перебуваєш у передчутті нестримного сміху, жартів, які запам’ятаються і довго будуть повторюватися в компанії серед друзів. Так і сталося. Дівчата добряче розсмішили публіку, зарядили позитивом.

Другий вихід конкурсантів під назвою «Чарльстон» вразив не менше, ніж перший. Відповідне вбрання і настроєва музика зачарували аудиторію. Далі інтелектуальний конкурс. Питання ставили як глядачі, так і декан факультету, члени журі. Стосувалися вони будь-чого: чи то майбутньої спеціальності, яку здобувають першокурсники, чи кумедних життєвих ситуацій.

До прикладу, яке озеро на Закарпатті найвисокогірніше; чи любите куховарити; назвіть дні тижня, не використовуючи ліку; скільки річних кілець має 50-річне дерево; звідки бере свій початок річка Уж; якщо є чорні діри, то де ж білі випуклості; що би ти зробив, якби прийшов знайомитися з мамою дівчини, а в тебе порвані шкарпетки; що би ти зробила, якби твій хлопець був гомосапієнс.

Незручні питання та безвихідні ситуації – ось у чому секрет конкурсу. Та жага до перемоги допомогла подолати страх, показати себе з найкращого боку, вправно вийти з будь-якої халепи, навіть такої, як незручне питання.

Каміла Черяник і Микола Карабінюк

І знову танець, але вже за східними мотивами: маленькі султани і східні красуні жваво витанцьовують на сцені, усміхаються, зачаровують зал.

Привітати піснею свій факультет виходять на сцену студенти V курсу Каміла Черяник і Микола Карабінюк. Після них чудове попурі на акордеоні виконує Роман Вайнагій.

Тим часом конкурсанти готові до наступного виходу – «Студентське життя». Після нього у залі лунає «Сховайте золото і срібло!». То на сцену вибігають вихованці ансамблю «Веселка», але вже дещо в іншому амплуа – циганському. Сильні емоції, пристрасть, енергія від танцю вмить поширюються серед присутніх.

Вихованці ансамблю «Веселка»

Утихомирюють хвилю пристрасті Максим Грежинець та Олександр  Вернер, виконавши ліричну пісню про кохання.

І ось останній вихід містерів і міс – «Червона доріжка». Ми знову опиняємося на уявному кінофестивалі: по сцені в чудових вечірніх сукнях і костюмах дефілюють конкурсанти. Члени журі переходять в іншу кімнату для обговорення, виставлення балів та визначення номінацій. Тим часом на сцені веселить присутніх команда КВН «МОШ». А ведучі з’ясовують, хто здобуде титул містера і міс глядацьких симпатій.

Для оголошення результатів до слова запрошується заступник декана з виховної роботи Роман Славік. Довгі паузи, інтрига – і за декілька хвилин ми знаємо переможців.

Іван Гарасим

Отже, віце-містером став студент спеціальності «Землевпорядкування та кадастр» Віталій Блискун. Титул віце-міс здобула студентка спеціальності «Географія» Аліна Кравчук.

Найголовніше звання конкурсу вибороли Іван Гарасим, спеціальність «Лісове та садово-паркове господарство», та Олександра Плакош, спеціальність «Географія».

Серед номінацій були й такі: за глядацькі та інтернет симпатії, дружність, міс чарівність і містер мужність, усмішка, фото.

Святкування вечора і ювілейного Дня першокурсника геофаку продовжилося у клубі «Praha».

Оксана Пітра

для Медіацентру УжНУ




Дозвілля | 24.10.14 | Додав Шумицька | 1634 | 5.0/1
Теги: День першокурсника, Міс, географи

Схожі публікації:


Система Orphus Помітили помилку? Виділіть її й натисніть Ctrl+Enter!

0
omForm">
avatar

Ми у Facebook

Календар публікацій

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Рубрики розділу

Афіша [4] Незабаром [16]
Актуально [141] Акції [132]
Позиція [18] МЦ-інтерв’ю [150]
Особистість [33] Студгромада [188]
Абітурієнт [84] Зблизька [88]
Наболіле [21] Із ректорату [149]
Не словом, а ділом [154] Компетентно [38]
Несподівано... [14] У ногу з часом [80]
Обмін досвідом [160] Теорія і практика [319]
Наукові форуми [273] Презентації [167]
Екскурсії [113] Дозвілля [210]
Ініціатива [47] Перспективи [38]
Підсумки [40] Спорт [238]
Традиції [206] Зустрічі [210]
Вітаємо! [235] Пам’ятаємо... [82]
Міжнародні контакти [230] Студентська практика [66]
Студмістечко [8] Конкурси [117]
На замітку [6] З минулого – в майбутнє [10]
Студентські будні і свята [9] Голоси неперебутнього [6]
Наше радіо [49] Слідами Евтерпи і Мельпомени [35]
Громада [2] Річниця [14]
Слава Україні! [9] Розмови від душі... [19]
З Приймальної комісії [91] The main news of university [12]
Подяка [8] Диванні розмови [1]
Телепідсумки [13] Письменник за прилавком [11]
Університетська кухня [3] Підсумки року [5]
Визнання [3] Експрес-інтерв’ю [4]